Sayfa 889/1002 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Bu bankanın tercihine bağlı değil mevzuat gereği saflık derecesinin alt limiti böyle. Yani kasamda demek istemiyor. IAR saflığında tutacağım diyor. Kıstas o.

TÜRK PARASI KIYMETİNİ KORUMA HAKKINDA 32 SAYILI KARARA İLİŞKİN TEBLİĞ

(TEBLİĞ NO: 2008-32/35)

Altın, gümüş ve platinin niteliği

MADDE 4 –*(1) Altın, gümüş ve platin depo hesapları, en az 995/1000 saflıkta altın, 99.9/100 saflıkta gümüş ve 99.95/100 saflıkta platinin teslimi veya bankaca satışının yapılması suretiyle açılır.

Katılım bankalarına veya katılım gecen her şeye ekstra bir guven katsayısı ekleniyor. Ama onlar da sistemin parçası ve önemli olan bankacılık sisteminin güvenliği.

Mesela bu bankalar fiziki teslimatlarda milyem katsayısını da 910 alabiliyor. 916 olmasi beklenirken. Çünkü mevzuat izin veriyor incelemek okumak lazım.
     Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Mesela şurada:
    https://www.kuveytturk.com.tr/bireys...in-cari-hesabi

Depolanan altınlar 995/1000 saflıkta muhafaza edilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    afa ve afv fonları için kap bildirisi atılmış. Anladığım kadarıyla:

1) Türev ürünler kullanılabilecek artık
    2) Satış valörleri 4 günden 3 güne düşüyor
    Bilgi için teşekkürler,1. konuda fikrim yok ama 2. kesinlikle güzel haber...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Yok be şaka yaptım.

Altın Gümüş Platin sadece KapalıÇarşı da NADİR veya İAR ın kendi satış mağazalarından direk aracısız alınır.

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Teşekkürler

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Fiziki gümüş veya platin gibi altın dışı değerli madenleri nakite çevirmek kolay mı? Şu sebeple soruyorum fiziki olarak almak isteniyor yanımda dursun varlığını hissedeyim deniyor peki ya satmak istenildiğinde ya İstanbul'da değilsek Bartın'da Bayburt'da Burdur'da ikamet ediyorsak?
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

5.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Fiziki gümüş veya platin gibi altın dışı değerli madenleri nakite çevirmek kolay mı? Şu sebeple soruyorum fiziki olarak almak isteniyor yanımda dursun varlığını hissedeyim deniyor peki ya satmak istenildiğinde ya İstanbul'da değilsek Bartın'da Bayburt'da Burdur'da ikamet ediyorsak?
    Tabiki kolay değil, daha altını her banka gişeden almıyorken diğerlerini verecek yer zor birde fark çok sanala göre kg başına 600 TL zarar gümüşte.
    Fon olarak zaten1 tane var.
    https://www.qnbfp.com/gumus

6. Seçimi biden in kazandığı açıklamaları var

Joe Biden kazandı bakalım 2021 yılı çok renkli geçecek.

8. Alıp yatacaksanız kesinlikle fiziki!

Alıp satacaksanız kesinlikle sanal!

bu farkı anlıyorsanız gerisi sorun değil...

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Fiziki gümüş veya platin gibi altın dışı değerli madenleri nakite çevirmek kolay mı? Şu sebeple soruyorum fiziki olarak almak isteniyor yanımda dursun varlığını hissedeyim deniyor peki ya satmak istenildiğinde ya İstanbul'da değilsek Bartın'da Bayburt'da Burdur'da ikamet ediyorsak?

Sayfa 889/1002 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •