Sayfa 742/1043 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. takip listem
    AKYHO
    İZTAR tepki
    OLMİP tepki
    DGGYO
    SELEC

2. Benim takip listem yataş ve Mipaz.
    Yataş iyi bilanço tahmin ediyorum.
    Mipaz yanlış hatırlamıyorsam Kasım ayı içinde davası var.. yılan hikayesine dönen ve unutulan bu davayı kazanacağına inanıyorum..
    Çelik Hocam sisteminden bakarsa daha iyi fikir verebilir...

3. Çelik hocam,

Hiç takip etmediğim bilmediğim bir hisse, bir
    anda aklıma geldi. Karlilikta ciddi artış gördüm.

Albaraka Türk

Bir iki kelam ederseniz çok sevinirim.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Çelik Hocam; hisse fiyatlanırken beklentiler haberler mi önden gidiyor yoksa teknik göstergeler mi sizce? mantıken haber ve beklenti önce gelmeli ancak benim izlenimim şu ana kadar teknik göstergelerin daha önemli olduğu. hatta çoğu zaman teknik önden gidiyor , trend başlıyor , ondan sonra haber akışı hisse beklenti haberleri geliyor... herkesin görüşünü merak ediyorum doğrusu bu konuda...
    Zaten beklentiyi ve olası yakın bir haberi mutlaka birileri önceden haberdar olurlar ve hisse toplama işine başlarlar. Hisse yeterli toplandiktan sonra olumlu bir gelişme ile yukarı sürerler. Teknik önden gelir.
    Endeks geri çekilmeler olsada yön yukarı. Çelik hocam 2021 başlarında veya daha erkenden olabilir uzun soluklu bir yükseliş başlar.
    Hisse olarak OZKGY, BNTAS,AYEN, POLHO, AFYON,YAYLA, CİMSA VE AKÇANSA GÖZÜME GÜZEL GÖZÜKÜYORLAR. İYİ GECELER KARDEŞİM

5.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    BİST; 920 de olabilir 1600 de olabilir.. iner, çıkar, sonra tekrar rayına oturur her zaman. önemli olan hangi hissede olduğumuz. bu platformun da amacı bu değil mi... önümüzdeki süreçte doğru hissede olmak her zaman amacımız.. tabi ki zaman zaman nakitte olmak ta bir seçenek.. yalnız moralleri bozmak yerine yükseliş beklentimiz olan hisseleri paylaşsak daha iyi... fırsat hiç bir zaman bitmez borsada...
    Amacım moral bozmak değil ama temkinli olmakta ve doğru hisseleri taşımakta her zaman fayda var ve stoplara riayet etmekte.Bahsettiğim gibi bir düşüş umarım olmaz ama olursa ilk pandemi düşüşünü düşün düşen bıçak tutulmaz misali hiç bir hisse direnemiyor o tarz bir düşüşe.Hikayesi haber beklentisi olsada karı muhteşem olsa da speklerin işine geliyor en dibine kadar basıp oralardan toplamak onların hem bizden çok parası var hemde zamanları sınırsız öyle düşün.Mesela bu topikte zikredilen bir hissede bir grup var Çelik hocamında beğenip yazdığı hisselerden biri o grup hisseyi taşıyacak 10 lira üzerine ama hissede o kadar çok ky var ki dökemiyor adamlarda öyle sabır ve vakit var ki dökene bıktırına kadar bekleyecekler.Tahta yapıcılar her zaman kazanır bizim ky olarak yapmamız gereken doğru hissede sabırla beklememiz hisseye doğru yerden girip çıkılması gerekli yerde çıkmamız YTD...

6. Esma ben de aynen katılıyorum teknik-beklenti, yükseliş-düşüş yorumuna..

7. Kartal975; son yorumun güzel oldu.. katılıyorum son yorumuna...

8. Bir alıntı yapayım.
    HOMMANIN TEMEL İLKELERİ ŞUNLARDIR
    1.NE OLDUĞU NİÇİN OLDUĞUNDAN DAHA ÖNEMLİDİR. DİĞER BİR İFADEYLE FİYAT HAREKETLERİ HABER VE BİLGİLERDEN DAHA ÖNEMLİDİR.
    2.BİLİNEN TÜM BİLGİLER FİYATA DAHİLDİR.
    3.ALICI VE SATICILAR PİYASADA ÇOĞU ZAMAN MANTIK DEĞİL KORKU VE HIRS HİSLERİ İLE HAREKET EDER.
    4.PİYASALAR VE FİYATLAR SÜREKLİ DALGALANIR.
    5.PİYASA FİYATI GERÇEK DEĞERİN AYNASI DEĞİLDİR .

Sayfa 742/1043 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •