Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
MB başkanının her yıl bu şekilde görevden alınmasının kesinlikle piyasamıza olumsuz yansıyacağını düşünüyorum.Yerine getirilen kim olursa olsun yabancı fonlar ve yatırımcı gözünde bu hamle ile merkez bankasının bağımsızlığını tamamen yitirdiği bir kez daha onaylanmış oldu.Son 3 haftada artan yabancı satışının hızlanarak devam edeceğini ve doların yükselişinin p.tesiden itibaren hızlanarak devam edeceğini düşünüyorum maalesef...Borsamız ve piyasamız abd de yaşanan ralliye yine iç sorunlarımız yüzünden ayak uyduramadı bence yaşanan yükseliş suni ve yorgun bir yükseliş piyasa ile ilgili olumlu düşüncelerim tamamen değişti ve pandemi 2.dalganın da yavaş yavaş piyasalara pompalanmaya başladığını düşünürsek endeks için 1152 altında kapanışta stop olacağm kesinlikle.Bence altı üzülerek söylüyorum şelale olacak.Bu süreçte fiyatı aşırı şişmiş hikayesi ve haber beklentisi olmayan hisselerden uzak durmakta ve stoplara riayet etmekte fayda var.Bunlar benim görüşlerim Çelik hocamız ne düşünüyor umarım kendisi de bir yorum yapar.Yazdıklarım kesinlikle YT değildir...
BİST; 920 de olabilir 1600 de olabilir.. iner, çıkar, sonra tekrar rayına oturur her zaman. önemli olan hangi hissede olduğumuz. bu platformun da amacı bu değil mi... önümüzdeki süreçte doğru hissede olmak her zaman amacımız.. tabi ki zaman zaman nakitte olmak ta bir seçenek.. yalnız moralleri bozmak yerine yükseliş beklentimiz olan hisseleri paylaşsak daha iyi... fırsat hiç bir zaman bitmez borsada...