Sayfa 280/1002 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Damat demek kasada para yok diye söyleseymiş , çözüm bulacaklarmış. Neyse şu an kasada para olmadığı anlaşıldığına göre , artık milyar dolarlar akar kasaya diye düşünüyorum. Kısa zamanda MB da 100 milyar dolarlık bir artı beklentim şu an oluştu.
    Dolar short pozisyonu açanın zengin, bahtiyar ve erken emekli olabileceğini düşünüyorum.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. UYGULAYANIN BEYNİNDEN ŞÜPHE EDERİM.

2. Hani bir Ahmet Kaya şarkısı vardı "Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz?"
    Hazinede biri
    Merkezde biri
    Borsada bademde biri

Hazinedeki düşük faizle para veriyor. Yüksek faizle borçlanmamak için.
    Merkezdeki ucuza dolar satıyor. Halbuki yabancı dolar bozmak için bu sabahki gibi ataklar istiyor.
    Borsadaki badem hisseyi kaldırmaya uğraşıyor. Halbuki gavur en dipten almaya hevesli ve satıyor ve yine satacak...
    Bütün bunlar hem de bir sabah seans açılışında oluyor.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    jas altınlar satılmadı mı ?
    Kesinlikle hayır, sadece dün, daha önce açmış olduğum altın shortların yarısını kapattım, elimdeki TL ile shortların getirisi kadar altın fonuna eklemeler yaptım. Shortların yarısı duruyor. Bunları da ayın 19 u civarında kapatmayı düşünüyorum.
    Yalnız dün bir hata yaptım, elimdeki dövizin 1/3 ünü hedge eden dolar shortlarının yarısı yerine tamamını kapattım. Yarısı durmalıydı ayın 19 una kadar. Dün dolar fonu sayısını da arttırdım.
    Portföy, %80 döviz, %15 altın, %5 TL (vadeli altın shortlar için).
    Borsaların geri dönmeye başladığına emin olduğumda altını elimden çıkarabilirim, daha aşağıdan almak için.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    türkselle yoplamları sıfır,
    yani hareketin türkselde başlaması lazım.
    veya yedek gulubesinden bim filan çıkartması lazım asdas.
    dur hele bir düpraş gitsin önce ...

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Kesinlikle hayır,
    merkez bankasinin

6. Tupras geliyor hadi kocaoglan

7. Sabah EURUSD trenine binen var mı başka? Kompartmanlar bomboş
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

yıllar önce komedi şeklinde ibretle izlediğimiz necmettin batırel vs özgür demirtaş mevzusu vardı hatırlarsınız..

bu adamlar resmen batırel'in söylediklerini yaptılar doları kontrol için, 100 milyar doları yaktılar.. aynı zihniyet zaten.. gerçi batırel yanılmıyorsam 20-30 milyar dolarda işi bitiriyordu
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 280/1002 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •