-
Şirket isim değişikliği ile ilgili olarak hala bir karar yok.Bir süredir şirket ile ilgili bültenlere haberde düşmüyor.Bir ara arka arkaya haberler geliyordu.O furya sona erdi.
En büyük beklenti 1 temmuz itibariyle gözaltı pazarından çıkıp çıkamayacağı ile ilgili.SBK holding le ilgili olarak SPK nın uyarısı ve cezalandırmasına gerekli düzeltmeleri yaparak ve dahi şirket sahibi değişerek bu sorunu bertaraf etmiş gibi görünüyor.Sermaye kaybı yeni satınalma ve GYO ya dönüşüm projesi ile ortada kalmayacak gibi .Bununla birlikte son bilançolarda kar etmeye başladı.Gerçi bu kar sermayenin işletilmesine dayalı bir kardı ortada bir faaliyet yoktu.
Ben yönetim kurulu sonrası hissenin yukarıları hedefleyeceğini düşünüyordum gözaltı pazarından çıkma beklentisiyle.1.43 zirve yaparak an itibariyle 0.97 kuruşlarda geziyor.Ben bu tür bir geriye düşüşü şirketin yeni sahibinin tüm olumlu gelişmelere rağmen piyadaki malı toplayamamasına bağlıyorum.
Bu noktadan sonra açıkcası ben şirket yönetim kararlarına değil de SPK nın vereceği karara bakıyorum.Kaderi 1 temmuz itibariyle değişebilir yada en az 2018 başına kadar buralarda sürünmeye devam edebilir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri