Sayfa 949/1002 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    haklısınız. İstanbul portföy ile bende birkaç kez konuştum. Nispeten küçük ve butik bir şirket. Pandemi dönemi nedeniyle de ağırlıklı olarak ekip home office çalışıyor. Ve bence son dönemde ilgi çektiği için iş yükleri arttı ve performansları biraz düştü bence. Tabi bu sadece kişisel görüşüm
    evet evden çalışıyorlardı borsaya gelen yeni yatırımcıların çoğu her ne kadar küçük meblağlar ile girse de 1 milyon üstü giren yatırımcılar da mutlaka vardır ve yoğunluk teşkil edebilir.

2. NNF tarafında sn. hellistheothers'ın yazılarından edindiğim tecrübe ve uygulamalara göre en az Kasım ayı sonuna kadar takip etme tarafındayım. Daha öncede yazdığım gibi Cuma günü ağırlık arttırarak HSYF ler arasında TKF ve MAC ile aynı miktara getirdim. Yakından izlemeye devam..
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    MAC fon emeklilik fonum. Umarim zirve oldugunu dusunurse MAC biraz banka satar ama.

Daha uyku halinde hisseler var fonda. Onlar da uyanacak sirayla.
    bundan sonra yabancıların girişi artar ise gideceği çok yer olur emin olun.
    her zaman söylerim iyi fonlar bir kağıttan vaz geçmiyorlarsa mutlaka bir sebebi vardır, zamanı gelince yükselir yeter ki sabır gösterilsin.

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstat katılım fonlarına ilişkin tahminin var mı? dün çok enteresan bir gün olmuştu. bu gün havalar nasıl görünüyor sizin pencereden?
    Banka hisseleri olmadığından tahminen dünün kopyası gibi duruyor sn hayrani, yine en yüksek Zpe, en düşük Mps olur gibi diğerleri de arada kalır, +0,75 ila +1,30 arası şimdilik. Son 1 saat ne getirir bilemem.

Mps ye baktım bu ay sanırım 23 hisse değişmiş yeni eklediği hisselerden bugün göze çarpan; , kutpo +10, bucim +10, krdmd +6,7 , vkgyo +4,72 fena değil. Pengd -4,31 , netas -4,71 ise kötülerden.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    NNF'nin açıklaması da ''okullar olmasa milli eğitimi ne güzel yönetirdim'' diyen geçmişteki bir bakan gibi olmuş.

Zaten hisseler Üçüncü er eğitim taburu gibi aynı anda hareket etmeyecek.

Bir dönem teknoloji yürür, bir dönem bankacılık, bir dönem başka bir sektör.

Hisse fonlar bunun için var.
    Bankaların -4 % yaptıkları dönemde onu arındırıp aman ne başarısızız diyormuymuş. Arındırınca aslında endeksi geçememişiz diyormuymuş.

Çok iyi başladı, hala da çok iyi fon. Düzeleceğini tahmin ediyorum ve umuyorum. Bende de var.

Ama hakkaten bazen edilen laflar çok boş geliyor bana. Arındırıyorum ne demek ya, niye arındırıyorsun ki, neye göre , kime göre, endeks ortalama hesaplamak için var zaten. Çok gereksiz.

O zaman fonun adını bankacılık dışı likit hisse yogun fon yapsınlar.
    hocam, bu tür söylemler ister istemez insanı üzüp güven kırıyor. ayrıca da çok önemli getirileri sabrın sonu selamettir, başa gelen çekilir türkülerini dinleyerek kaçırmış oluyoruz. Allah'tan asla tek hisse fonla yola çıkılmaması gerektiğini, hatta bunun hayati şekilde önemli olduğunu altını defalarca çize çize anlattınız. yoksa işimiz daha kötüydü.

6.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    MAC fon emeklilik fonum. Umarim zirve oldugunu dusunurse MAC biraz banka satar ama.

Daha uyku halinde hisseler var fonda. Onlar da uyanacak sirayla.
    Hedge, viop islerine bulasmadigi icin sade ve gercekten basarili fon, yarin gene şovunu yapacak

7. IPB bugün - %6 yaparsa şaşırmam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Banka hisseleri olmadığından tahminen dünün kopyası gibi duruyor sn hayrani, yine en yüksek Zpe, en düşük Mps olur gibi diğerleri de arada kalır, +0,75 ila +1,30 arası şimdilik. Son 1 saat ne getirir bilemem.

Mps ye baktım bu ay sanırım 23 hisse değişmiş yeni eklediği hisselerden bugün göze çarpan; , kutpo +10, bucim +10, krdmd +6,7 , vkgyo +4,72 fena değil. Pengd -4,31 , netas -4,71 ise kötülerden.
    qinvestin katılım fonunu sabırsızlıkla bekliyorum. muhtemelen katılım tarafını renklendirecektir.

Sayfa 949/1002 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •