Sayfa 948/1002 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Xbank +8,76
    x30 +4
    x100 +3,1
    xtumy +0,53
    xbana +0,36
    xinsa -0,41
    xyort -1,36
    zpykat +1,35
    kat50 +0,99
    üstat katılım fonlarına ilişkin tahminin var mı? dün çok enteresan bir gün olmuştu. bu gün havalar nasıl görünüyor sizin pencereden?

2. NNF'nin açıklaması da ''okullar olmasa milli eğitimi ne güzel yönetirdim'' diyen geçmişteki bir bakan gibi olmuş.

Zaten hisseler Üçüncü er eğitim taburu gibi aynı anda hareket etmeyecek.

Bir dönem teknoloji yürür, bir dönem bankacılık, bir dönem başka bir sektör.

Hisse fonlar bunun için var.
    Bankaların -4 % yaptıkları dönemde onu arındırıp aman ne başarısızız diyormuymuş. Arındırınca aslında endeksi geçememişiz diyormuymuş.

Çok iyi başladı, hala da çok iyi fon. Düzeleceğini tahmin ediyorum ve umuyorum. Bende de var.

Ama hakkaten bazen edilen laflar çok boş geliyor bana. Arındırıyorum ne demek ya, niye arındırıyorsun ki, neye göre , kime göre, endeks ortalama hesaplamak için var zaten. Çok gereksiz.

O zaman fonun adını bankacılık dışı likit hisse yogun fon yapsınlar.

Fonun başarı/başarısızlığından bağımsız söylüyorum ki bence hala en başarılı 3 fondan biri.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    macın sırası gelecek diye yazdım üstat, bir itibarı çok görmeyin artık
    ben verdim üstadım. doğru fon seçmeyi öğreneceğiz, başka yolu yok.

4. bu arada itibar veren arkadaşlara ben daha önce verdiğim için veremiyorum, benim de borcum olsun

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    yazdım dün fon aktif olarak yönetiliyor mu diye?
    cevap alamadım.
    bugün de kendilerine teşekkür ettim bugünkü getiri ile aktif yönetip yönetilmediğini anladım yazdım.
    fon konusunda ilk defa yanıldım...
    belki ileride iyi olacak ama tutumlarını hiç beğenmedim, iş adresi mailinden yazdım bir de.
    bir de bunların serbest fonlarını alacaktım, ya da özel portföy yönetimini.
    hayatta gitmem kendim yönetirim daha iyi...
    haklısınız. İstanbul portföy ile bende birkaç kez konuştum. Nispeten küçük ve butik bir şirket. Pandemi dönemi nedeniyle de ağırlıklı olarak ekip home office çalışıyor. Ve bence son dönemde ilgi çektiği için iş yükleri arttı ve performansları biraz düştü bence. Tabi bu sadece kişisel görüşüm
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    yazdım dün fon aktif olarak yönetiliyor mu diye?
    cevap alamadım.
    bugün de kendilerine teşekkür ettim bugünkü getiri ile aktif yönetip yönetilmediğini anladım yazdım.
    fon konusunda ilk defa yanıldım...
    belki ileride iyi olacak ama tutumlarını hiç beğenmedim, iş adresi mailinden yazdım bir de.
    bir de bunların serbest fonlarını alacaktım, ya da özel portföy yönetimini.
    hayatta gitmem kendim yönetirim daha iyi...
    üstadım küçük bir alım yapmıştım ama aldıktan üç iş günü sonra satıverdim. bana göre değilmiş anladım..

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ben verdim üstadım. doğru fon seçmeyi öğreneceğiz, başka yolu yok.
    üstat eksik olmayın
    olay sabır işi aslında, ben dahil bir çok yatırımcı sabır edemiyor haklı sebepleri de var bazen.
    yabancılar bu işlerde daha iyi çok fazla paniklemiyor.
    tcd örneğini gayet iyi hatırlarsınız ben o zamanlar sabretmeyi öğrendim 150 k ya yakın kaybedince.
    ha sonra 70 k kar ile sattım, ama beklesem 100 k dan fazla kazanç olacaktı yine dayanamadım. sabrın da sonu varmış
    aksiyonu seviyoruz herhalde millet olarak
    bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    macın sırası gelecek diye yazdım üstat, bir itibarı çok görmeyin artık
    MAC fon emeklilik fonum. Umarim zirve oldugunu dusunurse MAC biraz banka satar ama.

Daha uyku halinde hisseler var fonda. Onlar da uyanacak sirayla.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 948/1002 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •