Sayfa 757/1002 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Ha çocuklara yaptırmaya gerek yok,onlarda hastalık pek sıkıntı yaratmıyor,bence çocukları aşının riskine sokmaya gerek yok.Ama daha bu karara çok var,aşı bize gelene kadar neler neler olur.

Forumdaki 35 yaş altı arkadaşlar için bir şey demiyorum ama 35 yaş üstü arkadaşlar için aman ha bu hastalığın kimde nasıl seyrettiği belli olmuyor,çok ama çok dikkatli olun,söylenenler hep palavra,yoğun bakımlar ful dolu,bakım alabilirmisiniz tedavi olabilirmisiniz o bile belli değil.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aşıya ulaşmak da öyle kolay olmayacak,herkes hemen aşılanamayacak,orda da baya işler döner.
    herkes hemen aşılanmayacak lakin 2022 sonuna kadar dünyada aşılanmamış insan kalmayacak..?

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha çocuklara yaptırmaya gerek yok,onlarda hastalık pek sıkıntı yaratmıyor,bence çocukları aşının riskine sokmaya gerek yok.Ama daha bu karara çok var,aşı bize gelene kadar neler neler olur.
    Risk grubu net belli olsa iyi olurdu. Eğer tv’den yanlış anlamadıysam henüz hastaların ortak noktası bulunamıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Bu sağlık bakanı için içimden gelenleri buraya yazamıyorum,adli sorunlar yaşarım,o nedenle sadece şunu yazayım ilk izleniminden çok ama çok farklı biri çıktı,cidden inanamıyorum söylediklerine ,yaptıklarına.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    herkes hemen aşılanmayacak lakin 2022 sonuna kadar dünyada aşılanmamış insan kalmayacak..?
    Valla bu adamlar herkesi insan yerine koymuyor,afrikada hindistanda güney amerikanın çoğunda yaşayanları insan olarak gördüklerinden emin değilim,oralarda aşının finansmanında sorun olacağından onlarda aşı işi dediğim tarihleri geçebilir.Ben bil gates in dediğini yazdım.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Risk grubu net belli olsa iyi olurdu. Eğer tv’den yanlış anlamadıysam henüz hastaların ortak noktası bulunamıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn egeli bu hastalık bir kod arıyor,kimde neden ağır seyrediyor henüz çözülemedi.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla bu adamlar herkesi insan yerine koymuyor,afrikada hindistanda güney amerikanın çoğunda yaşayanları insan olarak gördüklerinden emin değilim,oralarda aşının finansmanında sorun olacağından onlarda aşı işi dediğim tarihleri geçebilir.Ben bil gates in dediğini yazdım.
    bill gates'in önünü kesebilmek için ruslar aşıyı bulduk ve % 93 oranında etkili diyorlar doğru olmasa da
    onlar da biliyor ki iş sadece b.gatesin aşısı olursa kendi kamuoyunun baskısıyla mecbur kalmaktan korkuyorlar..

Sayfa 757/1002 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •