Sayfa 528/1002 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Ekrem İmamoglu Twitter hesabından : Mezarliklar Dairesi başkanlığımızın “bulaşıcı hastalık ölüm” sayısı bugün 164 olmuştur . Bu tüm pandemi döneminde bildirilen en yüksek sayıdır .Sayın Fahrettin koca tedbir almakta gecikiyorsunuz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Tüm turkiyede ise bugün 92 kisi ölmüs.
    Matematikle aram biraz iyidir !!! ama bunu anlayamadım
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ekrem İmamoglu Twitter hesabından : Mezarliklar Dairesi başkanlığımızın “bulaşıcı hastalık ölüm” sayısı bugün 164 olmuştur . Bu tüm pandemi döneminde bildirilen en yüksek sayıdır .Sayın Fahrettin koca tedbir almakta gecikiyorsunuz
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Ekrem İmamoglu : Sağlık Bakanımız Sayın @drfahrettinkoca az evvel beni aradı. Tedbirler konusunda hassasiyetle çalıştıklarını söyledi. Pandemi sürecinde seferberlik anlayışıyla, şeffaflık ve bilim temelinde tüm adımları hep beraber atmak vazifemizdir. Daha sağlıklı bir Türkiye umuduyla

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    "Suudi Arabistan Gıda ve İlaç Kurumundan (SFDA) alınan yazıda, 15 Kasım 2020 itibariyle, Türkiye'den sığır eti ve ürünleri, koyun eti ve ürünleri, beyaz et ve ürünleri, balıkçılık ve su ürünleri, süt ve anne sütü alternatifi olan mamalar, yumurta ve ürünleri ile bal ve ürünlerinin Suudi Arabistan'a ithalatının durdurulduğu bildirildi."

Hadi kolay gelsin.....
    Eyyyyy.....

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Belki ucuzlar bu sayede...
    Yukarda sayılan ürünler bize yetmiyor angus ithal ediyorduk ne ara ihracaata geçmişiz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,162
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

Bunun cevabı burada...Çok kıyamet kopacağa benziyor Biden başa geldikten sonra,İktidarda yoğun çalışma var Biden ve ekibine yaranmak için !!!

https://www.youtube.com/watch?v=g0Z6MpO4QUE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,162
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    O Bakana sormak laazım..
    Bir gece yarısı Dozerler ve İş Makinaları ile girdiğiniz ATATAÜRK Havalimanına Hastane inşaatınız ne oldu peki.?.
    Hani 40 Günde Pandemi hastanesi inşa edip,Caponlar,Çinliler ve Avrupalılar bizi kıskanacaktı.!!..
    Her şeyde olduğu gibi ,o proce de mi yalandı.??.
    Şu an iktidar kendi derdinde paçaları tutuştuğu için,Suriye,Libya,Akdeniz,Karadeniz,gaz maz vs hep arka plana atıldı,durumu Azerbeycan ile geçiştirmeye çalışıyorlar,nedeni Biden korkusu,adam kazandıktan sonra İktidarda tuhaf şeyler olmaya başladı

7.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Türkiye ekonomide tüm mermilerini kullanmadı...
    En büyük koz sn damatın gönderilmesi..gittiginin ertesi haftası dolar %10 aşagı gitmezse ben de bir şey bilmiyorum...ekonomiden anlayan bir duayen de hazinenin başima gelirse bi %10 da onun etkisi olur...
    Son koz kullanılırmı,kullanılmaz da geri dönüşü olmayan bir noktayamı gidilir, tercih yönetimin...
    AGUSTOS 2020...
    Arşivime baktım bunu buldum, diğer %10 unu da perşembeden sonra göreceğiz (Hazinenin başına gelen işi biliyormu bilmiyormu ortaya çıkacak)

8. Biden trumpu aratırmı aratmazmı...
    Bence aratmaz, Trump fırıldaktı, ne yapacagı belirsizdi...
    Biden yılların politikacısı, düşmanlık edecekse de en azından ona göre tedbirini alırsın, bir gün öyle bir gün böyle olmaz...
    Kısacası 6 ayda bir kriz yaşamayız....

Sayfa 528/1002 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •