Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 889/1002 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Çok yanlış bir yorum
    Benim düşüncem bu, doğru yanlış elbet okuyanların takdirine kalmış bir şey sn mrfatih.Ama şeref yoksunu yorumunuz da çok yanlış bence silmeniz gerekir,veya yanlış bir kelime kullandım demeniz gerekir.Forum adabı bunu gerektirir.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İstanbulda bir evim var,kira 1300 ev satılığa çıksa 500 falan ediyor.E şimdi bu kiracı kirasını düzenli yatırıyor,site aidatını düzenli yatırıyor,çok güvendiğim biri.Kiranın ucuz kalmasının nedeni çakma tüik enflasyonuna göre kira artışı yapması,kanuni artışını da düzenli yapar o konuda da güvenim tam .Ben bu evi aslında elde tutmakla bu kiracıyı finanse ediyorum,beş yüz bin liramın alternatif getirileri biliyorum ki bu evden daha iyi olacak.Aslında ev sahipleri çok da avantajlı değil,son yıllarda emlak sahibi olmak akıl işi değil gibi.
    Faizler düşerse 900 e ilan çıkarsınız üzülmeyin

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Faizler düşerse 900 e ilan çıkarsınız üzülmeyin
    Yok üç yıl önce satmayı denedim,sarı sitedeki muadillerinin yüzde onbeş altına kadar fiyatı indim,alan olmadı,ben de kiraya verdim.

Ha 900 veren olursa satmamam mı gerekir.Ayıp olur,benim ev o fiyatı etmez demem mi gerekir.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim düşüncem bu, doğru yanlış elbet okuyanların takdirine kalmış bir şey sn mrfatih.Ama şeref yoksunu yorumunuz da çok yanlış bence silmeniz gerekir,veya yanlış bir kelime kullandım demeniz gerekir.Forum adabı bunu gerektirir.
    Siz faiz düştü diye peynire ekmeğe zam geldiğini duydunuz mu? Düşen faizde eve zam yapan adamla, İzmir depreminde kiraya zam yapan adam arasında zerre fark yok ikiside şeref yoksunu kan emici sülükler

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    O iş karisik biraz.
    Sirf faiz dustu diye, ortada haksiz kazanc varsa biseyler soylenmesi gerekir.
    Şerefsiz agir kacmis tabi.
    Yalniz, siz faiz dustu diye baska bir malin fiyatinin arttigini gördunuzmu hic... hemde %30 lara varan artis.
    Ekmege peynire degil bu zam, fiyatlarin bir ömür calisilarak karsilandigi bir üründe.

Yapilan 100k lik bir zammi asgari ücretli, yemeden icmeden faizsiz halini 40 ay da odeyebiliyor.
    Sebep ne, faiz düştü...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Faiz düştüğünde çılgın gibi evlere saldıranların hiç suçu yok bu süreçte. Hiç bir şey gizli saklı yaşanmadı.
    Bu süreçte ne ev aldım ne ev sattım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Neyse bunlar gereksiz tartışmalar,araban var ikinci el ,fiyat ne kadar arttı di mi,araba satanlara ne diyeceğiz,onlarda mı şeref yoksunu olacaklar.

Neyse herkesin düşüncesi kendine,ben kelimelere dikkat ederim,sevmediğim kelimelerin kullanıldığı tartışmaları da sevmem.Her şey herkesin gönlünce olsun.

Sayfa 889/1002 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •