Sayfa 796/1043 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Esma hanım, Tcell de iyi bence birçok ileri teknolojiyi barındırıyor. Geçen nisandaki pandemi de yıldızı parlamamıştı şimdi nasıl olur kestirmek zor . Cusan dan vazgectinizmi?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Mebes hocam selamlar. CUSAN TAM İSTEDİĞİM SEVİYEYE 6.30 GELDİ NİYETLENDİM ALMAK İÇİN AMA YARIN AKSAM KAPANIŞA YAKIN GÖREYİM DAHA İYİ DEDİM. YÜZDE 50 NAKİTE GEÇTİM BUGÜN. KAPANIŞA YAKIN ARDYZ 34.66 BİRAZ ALDIM.DİĞER NAKİT BEKLİYOR. BİRAZ ORTAM NETLEŞSIN ONDAN SONRA KARAR VERİRİZ. TCELL TANIMIYORUM. HİÇ TAKİP ETMEDİM ŞUANA KADAR. CUSAN GEÇEN YAKIN ZAMANDA BÜYÜK MEVLALI BİR İHALE KAZANMIŞTI HATIRLADIĞIM KADARIYLA.

2. Sayın çelik hocam sekur yorumu yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    USAK ta sanki millete mal çakmaya çalışıyorlar gibi bir durum hissettim. AFYON da sanki tam tersine milleti kovmaya çalışıyorlarmış gibi bir durum vardı. Celik Hoca ne der merak ediyorum. Diğer arkadaşlardan da yorum yapabilecek olan varsa sevinirim.
    AFYON için söylediğine katılıyorum AMA UŞAK 2.45 üzeri kaldıkça 3.50 ilk hedef olacak. Yolu uzun olanlardan.
    ßu VKGYO 3.75 ÜZERİ HAREKET HUZLANABİLİR. HLGYO İLE BİRLEŞME HİKAYESİ ONE ALINIRSA DAHA AGRESİF OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. KESİNLİKLE Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    AFYON için söylediğine katılıyorum AMA UŞAK 2.45 üzeri kaldıkça 3.50 ilk hedef olacak. Yolu uzun olanlardan.
    ßu VKGYO 3.75 ÜZERİ HAREKET HUZLANABİLİR. HLGYO İLE BİRLEŞME HİKAYESİ ONE ALINIRSA DAHA AGRESİF OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. KESİNLİKLE Y.T.D.
    VKGYO bugün çok güzel durdu . Son saate kadar sürekli alış tarafı daha kuvvetliydi . Son satte biraz endekse uysada . Bence de bugünkü durumuna göre değerlendirilebilecek orta ve uzun vadeli kağıtların iyi olanlarından...

5. Ben de dgate yi bu süreç için takibime aldım.. arkadaşların dediği gibi öncelikle teknoloji , yazılım, bilgisayar olmak üzere gıda ve kağıt, karton, ambalaj sektörü de hareketli bir kış yaşayabilir...
    Muhtemelen 2021 ilk bilançoları dahil önümüzdeki bilançoları güzel gelebilir bu sektörlerin...

6. iyi geceler cümleten

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi geceler cümleten
    merhaba hocam hoşgeldiniz

8. bankalar nezdinde bir düzeltme oldu ve şimdi faiz kararları satın alınıyor aşağıda günlük desteğimiz 1240. ve 1203 buraları test etse bile hızlı bir şekilde yukarı gideceğimizi düşünüyorum YTD

Sayfa 796/1043 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •