Yarım saatte sonuç veren ve tamamen evde yapılabilen bir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test kitinin kullanımı, ABD'de artık serbest.
https://www.milliyet.com.tr/dunya/ab...-verdi-6357613
https://www.ensonhaber.com/gundem/fa...keye-Fahrettin Koca: Salgının artış trendi bütün ülkeye yayılmış durumda
Vaka sayılarının tüm ülkede artışa geçtiğini belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim" ifadelerini kullandı.
yayilmis-durumda
Bir coronalı arkadaşı aradım keyfi yerinde bir sıkıntıısı yok ilaçları kullanmadan carantina dönemini geçiriyor
''her nefis coronayı tadacaktır'' deyip güldü![]()
benim kağıda yatfin fena daldı sıfırdan en üsttekini solladı.
gedza tahtası akıllı tahta. tahtacıda akıllı ise gedza hiç bir yere gitmez. dünkü düşüşte sadece bizim bildiğimiz kişilere 70 bin lot mal verdiler (bilmediklerimiz ne kadar acaba). o parayı bankalarda eziyolar şu an. verdiği malı geri toplayana kadar gedzadan bişey beklemiyorum.
Doğru tespit...
Malı kimden toplar bilemiyorum ama tahtanın altı tamamen boş. İstese tabana inmesi an meselesi...!!!
Tam da istedikleri gibi bir algı ve kağıda güveni azaltma operasyonu...
Piyasada en son gidecek hisselerden birisi diye düşünüyorum. O nedenle alıp atıyorum bir kenara. Sürekli takip etme derdi yok. Nasılsa şu ortamda bir yere gittiği ve gideceği yok. Fırsat verdikçe al\unut en iyisi...![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
kademelerinde dili var
peker'in kademelerine baktığımızda ben bu fiyatın üzerinde satıcıyım, bu fiyatın altına da mal vermem verecek babayiğit buyursun versin diyor
Son günlerde Kuantum Mekaniğine merak sardım. Hiç bilmediğim bir alan. İçine girdikçe ilginç şeyler öğreniyorum...
Borsa ile bir ilişkisi var mı? merak ediyorum... Oradaki teorilerden birisi "takip etmeme, gözetlememe ilkesi" imiş...
Eğer bir şeyi takip etmiyorsan davranışı farklı oluyormuş. Ben de GEDZA için bu teoriyi uyguluyorum. Takip etmiyorum...
Gözlem yapınca görmek istediğimiz gibi görüyormuşuz. Biz görmeyince farklı davranışlar oluyormuş...
Sadece alım yapacağım gün bakıyorum sonrası olasılıksal davranış...
Ben görmedikten sonra tahta yapıcının oynadığı oyunları sadece kendisi görmüş oluyor, benim haberim bile olmuyor...![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri