Sayfa 41/1003 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben hiçbir şey yapmadan bekliyorum. Siz alış/satış planlıyor musunuz bugün?
    portföyün yaklaşık olarak %15 i yabancı fon.
    o da AFT.
    düşünmüyor değilim.
    ve hala düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bugun her yer kirmizi.
    TKF, TCD ve GBC aliş girdim.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstat öğleden sonra yeşil olabilir.
    gbc bana göre biraz riskli bu dönem.
    bol kazançlar...

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    4.hsyf olarak gevşeme ile birlikte, yine yavaş yavaş opi'ye gireceğim. Benim kriterlerime göre en iyi üçlüye en çok yaklaşan fon bu.
    Teşekkür ederim üstadım, ben de şahsen bu fonu uzun zamandır takip ediyorum ve bence de 4. olmaya en yakın aday bu

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    üstat öğleden sonra yeşil olabilir.
    gbc bana göre biraz riskli bu dönem.
    bol kazançlar...
    Faiz artabilir.Bugun dolar dusebilir.
    Fakat yarin ne yapacagiz?
    Yine ayni kisiler tarafindan yonetiliyoruz.Reform laflarina hic guvenmiyorum.Dovizden asla cikmam.Cikamam.
    Saygilar.

5. Bugün kafası rahat olanlar imkani olup da düşük kur maliyetiyle yüksek riskli donemde Eurobond alanlar. Fonlar her imkanı sağlamıyor.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Faiz artabilir.Bugun dolar dusebilir.
    Fakat yarin ne yapacagiz?
    Yine ayni kisiler tarafindan yonetiliyoruz.Reform laflarina hic guvenmiyorum.Dovizden asla cikmam.Cikamam.
    Saygilar.

üstat finansal piyasalar daha başka türlü çalışıyor maalesef.
    özellikle yabancı kazanacağı paraya bakar, yeter ki finansal piyasa koşulları sağlansın.
    2018 deki gibi bir durum olursa 1 yıldan fazla dolar sürünebilir.
    ha olur demiyorum ama ihtimal dahilinde.
    saygılar, bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bugün kafası rahat olanlar imkani olup da düşük kur maliyetiyle yüksek riskli donemde Eurobond alanlar. Fonlar her imkanı sağlamıyor.
    Bu konu kafamı en çok kurcalayan durumlardan biri, yazdığınız %100 doğru ancak vadenin uzunluğu ve hareket esnekliği olmaması beni hep engelledi. Çevremde örneğin %70 hisse %30 eurobond portföyü yapan birkaç arkadaşım var ve çok mutlular özellikle eurobond tarafından. Hep cds lerin yüksek olduğu ve kupon ödemesi en iyi kağıtları aldılar ve şuan en kötü döviz bazında %7,5-8 kupon ödemesi alıyorlar ve cds düşüşüylede ekstra kazandılar. Kuru saymıyorum zaten.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Aynı şekilde düşünüyorum. Döviz bazlı enstrümanları uzun vadeli portföyümde artık net %50 civarında tutuyorum. Gevsemis, ilerlemiş umurumda değil. Gerçek enflasyonu bilmiyorum, verilere güvenmiyorum ve gerçek enflasyon en azından usdtry kurunda görülebilecek. Eğer az prim yaparsa uzun vadede demek ki enflasyon dogruymuş derim. Eğer verilerle oynanıyorsa, en azından usd o ölçüde primlenmek zorunda. İsterse faiz %50 olsun. İki ülke enflasyon farkını usdtry getirisinde göreceğiz. Gol atamıyorsak gol yemeyelim, reel getiri yoksa, bari parayı eritmeyelim.
    yazdıklarıma benzer şeylerin hayata geçmesi konusunda ben de umutsuzum. bazı arkadaşlar herkes faiz düşürürken biz neden artırıyoruz deyince böyle yazdım. işin anahtarı olan güven olmayınca da yunus idi hızır idi, yunus idi hızır idi misali, her ay faiz artacak mı artmayacak mı, 2 puan mı artacak üç puan mı diye geçici çözümleri konuşup duruyoruz maalesef.

Sayfa 41/1003 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •