Originally Posted by Pestilence Üstad özellikle TLE düşünüyorum. ARE de petrol olduğu için zarar yazabilir. TDG ise TLE ye göre zayıf kalıyor. Riski var tabi TLE'nin.Ama ona görede getirisi oluyor, TDG'yi solluyor. Bol kazançlar dilerim size.
Originally Posted by myfinans Riski var tabi TLE'nin.Ama ona görede getirisi oluyor, TDG'yi solluyor. Bol kazançlar dilerim size. Üstat teşekkür ederim bol kazançlar diliyorum size de. Hisse senedi fonu portföyünüzde bulunuyor mu üstad
Originally Posted by Pestilence Üstat teşekkür ederim bol kazançlar diliyorum size de. Hisse senedi fonu portföyünüzde bulunuyor mu üstad Evet var. Aslında en iyi kazancı onlar sağladı Ama artık satıp çıksammı acaba diyede düşünmeye başladım.
Demedi deme ibrahim Bu sogan subata 9 Ytd
Originally Posted by Webster Demedi deme ibrahim Bu sogan subata 9 Ytd Şubat'a kadar kim öle kim kala oynak beyim. Daha var 2,5 ay. Elinde hiç 2,5 ay tuttuğun hisse oldu mu da doların Şubat fiyatını düşünüyorsun?
Originally Posted by myfinans Evet var. Aslında en iyi kazancı onlar sağladı Ama artık satıp çıksammı acaba diyede düşünmeye başladım. Üstad hisse senedi fonları şu anda çok riskli görüyorum.
Originally Posted by Webster Demedi deme ibrahim Bu sogan subata 9 Ytd Üstad daha erken zamanda olabilir diye düşünüyorum.
Originally Posted by Foçabeyi Şubat'a kadar kim öle kim kala oynak beyim. Daha var 2,5 ay. Elinde hiç 2,5 ay tuttuğun hisse oldu mu da doların Şubat fiyatını düşünüyorsun? Sogan uzun vade yatirim aracidir Kisa vadede kazanmak artik sans isi oldu Alsat bitti Kambiyosu var Originally Posted by Pestilence Üstad daha erken zamanda olabilir diye düşünüyorum. Ustadim yil sonu kapanisi var Gerekiyorsa son mermi sikilir ama serbest birakmazlar diye dusunuyorum Ytd
Forum Rules
Yer İmleri