Sayfa 648/1004 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

SPK, Alnus Yatırım'a idari para cezası uygulayacak
    https://www.borsagundem.com/haber/sp...ayacak/1532021

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eyvallah dostum...

İleride temettü vermeye başlarsa ben bu hissede temelli kalıcı olurum inşaAllah...

Firma büyüdüğü ve kâr ettiği sürece bu maraton da devam eder gider diye düşünüyorum...
    Umarım...ama sanmam...şüphelerin var, bunun yanında alış ve satışların göreceli doğru.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Umarım...ama sanmam...şüphelerin var, bunun yanında alış ve satışların göreceli doğru.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad

Eyvallah dostum... Ben şüphe duymuyorum, bilâkis tahta yapıcı kendisi şüphe duyuyor...

Bu da doğal bence. Ne O beni tanıyor, ne ben O 'nu. Tanısaydı, şüphe olmazdı, güven olurdu...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

temettünün faydası nedir? niçin temettü veren hisseler revaçda olur anlayamıyorum. verilen temettü miktarı hisse fiyatından düşüyor ayrıca bize verdiği paranın %17 kadarınıda vergi olarak devlete veriyor biliyorum. yani kasadan %17 fazladan para çıkışı oluyor. imaj haricinde fayda sağlamadığını düşünüyorum. yanlışmı düşünüyorum acaba?

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    temettünün faydası nedir? niçin temettü veren hisseler revaçda olur anlayamıyorum. verilen temettü miktarı hisse fiyatından düşüyor ayrıca bize verdiği paranın %17 kadarınıda vergi olarak devlete veriyor biliyorum. yani kasadan %17 fazladan para çıkışı oluyor. imaj haricinde fayda sağlamadığını düşünüyorum. yanlışmı düşünüyorum acaba?
    Bende senin gibi düşünüyordum ve yıllarca vergi de ödeyerek çok temettü almaya devam ettim...

Sonradan birisinin açıklamasını okudum ve çok beğendim...

Temettü alınca hissenin değeri düşüyor ama şirketteki ortaklık yüzdesi değişmediği gibi, verilen temettü ile yeni alım yapınca % miktarında artış yapabiliyorsun. Bu uzun vadede daha kârlı bir sonuç veriyor...

Bedelsizde ise hisse artıyor ama ortaklık yüzdesinde bir değişme olmuyor...

Ben böyle düşünüyor ve o nedenle temettü verecek/veren hisse/hisseleri seçiyorum... MRDIN gibi... OYAKC ne yapacak bilemiyorum...? O 'nu da GEDZA 'yı da bekleyip göreceğiz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

6. Temettü
    evini kiraya vermek gibi kira geliri gibidir
    bir vade sonunda koyduğun parayı tahsil etmiş olursun.
    fk onun için vardır, bağlanan paranın kaç senede tahsil edileceğinin göstergesidir.
    (aslında firmanın kendisini kaç senede amorti edeceğinin göstergesidir
    kazandıkları paranın hepsini kar olarak dağıtamazlar)
    bir oranı vardır, galiba karın maximum %40'ını dağıtabilirler.
    takmışsın bilmem şu kadarı vergiye gidiyor
    devlette para kazanacak, devlete para göktenmi yağacak.
    aldığın tememtüyle ister hisse alır ortaklık oranını artırısın istersen alır yersin, ister başka bir yatırım aracına yada hisseye yatırırsın.
    bedelsiz sermaye artırımlarında ortaklık oranın değişmez, sadece bütün paranı bozdurmuş gibisin.
    Son düzenleme : koçari; 20-11-2020 saat: 02:56.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Temettü
    evini kiraya vermek gibi kira geliri gibidir
    bir vade sonunda koyduğun parayı tahsil etmiş olursun.
    fk onun için vardır, bağlanan paranın kaç senede tahsil edileceğinin göstergesidir.
    (aslında firmanın kendisini kaç senede amorti edeceğinin göstergesidir
    kazandıkları paranın hepsini kar olarak dağıtamazlar)
    bir oranı vardır, galiba karın maximum %40'ını dağıtabilirler.
    takmışsın bilmem şu kadarı vergiye gidiyor
    devlette para kazanacak, devlete para göktenmi yağacak.
    aldığın tememtüyle ister hisse alır ortaklık oranını artırısın istersen alır yersin, ister başka bir yatırım aracına yada hisseye yatırırsın.
    bedelsiz sermaye artırımlarında ortaklık oranın değişmez, sadece bütün paranı bozdurmuş gibisin.
    Çok biliyorsan hesap ekstreni görelim sakın deme, zaten zıvanadan çıkmak üzereyim, nasipte yoksa olmaz kimse kaderini değiştiremez, onun hikmetinden sual olunmaz.

aksayı 8 lirada 11 olduğunu rüyamda gördüm, aynısı vakkoda da olmuştu!
    tabi yazmadım t.....k geçilir diye. ister inanırsınız ister inanmazsınız.
    Son düzenleme : koçari; 20-11-2020 saat: 07:49.

8. https://www.ensonhaber.com/gundem/az...n-agdama-girdi

Azerbaycan ile Ermenistan arasında Rusya'nın ara buluculuğunda imzalanan ateşkes anlaşması gereği, Ermenistan güçleri ve bazı köylere sonradan yerleştirilen Ermeni nüfus Ağdam'ı terk etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Azerbaycan ordusuna ait zırhlı araçların Ağdam'a doğru hareket ettiği, yol kenarındaki Azerbaycanlıların da askerlere tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulunduğu yer alıyordu.

Bu arada, Ağdam bölgesinden çekilmeye devam eden Ermenistan ordusu, kullandığı karakol, bina ve kontrol noktalarını ateşe verdi.

Sayfa 648/1004 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •