Sayfa 818/1043 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,537 - 6,544 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by moerkol Yazıyı Oku
    Eyvallah ama seçimler bazen çok başarılı. Tekrar tebrikler!
    Siz de seçimlerinizi paylaşın ki forumda dikkat edilecek hisseler çoğalsın. Ben teşekkür ederim.

2. Mebes Bey haftalık hissenizi paylaşmadınız.

3. Bu hafta; btcim, polho, tknsa, rygyo takip etcem. Ytd.. sadece takip edeceğim..

4.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Mebes Bey haftalık hissenizi paylaşmadınız.
    Hakan hocam, cumaertesi günü ben liste yapıyordum. Celik hoca erken davrandı, liste yapamadım, fakat bu listeye ilave Menderes tekstil, ISFIN, Gsdho, Akten gyo, IEYHO ve Tborg beğendiğim ve fiyatlar i düşük takibe değer görüyorum. Enerji kağıtları bu hafta işlem hacmi yuksek olabilir

5. Bankalardan şeker bank ve albaraka ucuz kaldı. Daha doğrusu diğer bankaların çok gerisinde kaldı. Covid aşısı ni bu bankalar bulunca çıkacaklar sanırım [emoji6] . Yinede düşük ve hikayeleri çok orta vadeli iyi olabilirler ...

6. Teşekkürler

Kozal
    Global ythl.
    Şişecam

8. Merhaba arkadaşlar..

Endeks ilk durağına kadar geldi. 175$ hedefine dokunup hafif altında 173$ civarında haftalık kapanış yaptı.
    İkinci durak 185$
    üçüncü durak ve benim gördüğüm bu sene ulaşmak istediği hedef 200$..
    Şayet 175$ durağından yukarı doğru devam etmek isteyecekse bunu GARANTİ-AKBANK TAVHL-PGSUS ile taşıyacak diye tahmin ediyorum.
    Sayfamızda çoğu arkadaşımızla birlikte takip ettiğimiz diğer kağıtlardan, AFYON, YAYLA,TEKTU gibi hisselerde sıkışarak yatayda dalgalı seyir olacak gibi görünüyor. USAK yatay hareketini devam ettirmek istemezse bir miktar geri çekilecektir. Bu 4 hissede acele etmek istemezlerse ortalama 1 ay dinleneceğini düşünüyorum. AFYON sürpriz yapıp çok daha erken üst bantlara çıkmak isteyebilir. Bunlara YYAPI yıda ekleyebiliriz. Bu kağıtlar için belki de ufak ufak alım yapmaya başlamam lazım diye düşünüyorum.
    ALCTL adı geçmiş.. Teknoloji hisseleri içerisinde takip ettiğim ESCOM da sıkışma var. 7-8 iş günü içerisinde ne yapacağına karar vermesi gerekecek.
    OSTIM geçen ay gördüğü zirveyi bu hafta tekrar denemek isteyecek gibi duruyor. %10-%15 primlenebilir bu hafta.
    KRSTL daralan bir üçgen içerisinde yola devam ediyor. Acelesi yok gibi... 2-3 ay bu şekilde devam ederse üçgeni bitiriyor.
    MNDRS bu yıl başladığı çanağı yavaş yavaş tamamlamaya çalışır vaziyette. Bunu başarırsa çift haneler iki adım mesafede bekleyecek..
    IEYHO 2014 zirvesini geçen ay görüp geri çekildi. Ne yapacağını merakla takip ettiğim bir kağıt oldu..
    MIPAZ bu sene 3 kere denediği zirveyi tekrar deneyecek. 3. denemesinde sert geri gelmiş. 77 cent i geçebilirse direk 90 centi deneyecek gibi.
    Son olarak ADESE... Bu sene ulaşmak istediği zirveye gelmiş ve bir miktar gerisinde olağan şekilde 8 günlük ortalamasının üzerinde kalmaya gayret ediyor hali var.

kesinlikle YTD..

Herkese iyi akşamlar, bol kazançlı bir hafta dilerim.
    Son düzenleme : balkara; 22-11-2020 saat: 22:19.

Sayfa 818/1043 İlkİlk ... 318718768808816817818819820828868918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •