Sayfa 827/1006 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    8 üstüne atarsa yorgunluk kalmaz
    Atmamalı, müsaade edilmemeli hocam.. Umarım atmaz da nefes alırız, gerekirse aralık toplantısında faiz arttıracağız mesajı verilmeli..

2. Bankalar mevduat faizlerini arttırır arttırmaz bilemiyorum. Bende onlar arttırana kadar FİL Para piyasası fonunda duruyorum. Faizler çıktıkça o da otomatik yükseliyor. Bence getirisi o kadar da kötü değil.

3.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Bankalar mevduat faizlerini arttırır arttırmaz bilemiyorum. Bende onlar arttırana kadar FİL Para piyasası fonunda duruyorum. Faizler çıktıkça o da otomatik yükseliyor. Bence getirisi o kadar da kötü değil.
    ppz,fil'den bir tık daha iyi getiriyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Atmamalı, müsaade edilmemeli hocam.. Umarım atmaz da nefes alırız, gerekirse aralık toplantısında faiz arttıracağız mesajı verilmeli..
    Artması için çok neden düşmesi için hiç neden göremiyorum maalesef

5.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    ppz,fil'den bir tık daha iyi getiriyor.
    Fil hep kendi kategorisinde bir numaraydı. PPZ sanırım yeni çıkmış. Şimdi fark ettim. Teşekkürler bilgi için.

Ama nedense bana Azimut riskli gibi algı var kafamda. Sonuçta Fil'in arkasında Hüsnü Özyeğin var. Ama dediğim gibi algı meselesi. Yanılıyor olabilirim.

6. Azimuth banka dışı en büyük pyş. Portföyü Fiba'dan da büyük olabilir.
     Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Fil hep kendi kategorisinde bir numaraydı. PPZ sanırım yeni çıkmış. Şimdi fark ettim. Teşekkürler bilgi için.

Ama nedense bana Azimut riskli gibi algı var kafamda. Sonuçta Fil'in arkasında Hüsnü Özyeğin var. Ama dediğim gibi algı meselesi. Yanılıyor olabilirim.

7.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Bankalar mevduat faizlerini arttırır arttırmaz bilemiyorum. Bende onlar arttırana kadar FİL Para piyasası fonunda duruyorum. Faizler çıktıkça o da otomatik yükseliyor. Bence getirisi o kadar da kötü değil.
    Bankaların günlük vadelileri FIL'den daha iyi şu anda
    Günlük vadelileri araştırın

8.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Azimuth banka dışı en büyük pyş. Portföyü Fiba'dan da büyük olabilir.
    Mutlaka. sanırım yurtdışı kökenli bir gruptu. Özel bir portföy yönetim şirketi. Ama dediğim gibi işte risk algısı var kafamda. Yıkamadım

Sayfa 827/1006 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •