Sayfa 87/1003 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. altın fonlarında hesaplama nasıl oluyor arkadaşlar,gram altını mı takip etmek lazım acaba ,fiyatlama hangi saat kapanışına göre oluyor bilen var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    altın fonlarında hesaplama nasıl oluyor arkadaşlar,gram altını mı takip etmek lazım acaba ,fiyatlama hangi saat kapanışına göre oluyor bilen var mı?
    15.30 MB kuru+16.00 Bist kıymetli madenler bülteni ağırlıklı ortalama
    Üç aşağı beş yukarı grama yakınsıyor hesap

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    15.30 MB kuru+16.00 Bist kıymetli madenler bülteni ağırlıklı ortalama
    Üç aşağı beş yukarı grama yakınsıyor hesap
    çok teşekkür ederim,sağ olun.

4. AFS ~ % +1.6 USD, TL olarak da +3,8

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında sırada TTE var ama o na da kızılmıyorki, aktif bir fon değil çünkü, o yüzden ona değil endeksine kızıyorum
    Ne zaman toparlanır bilmem uzun zamandan beri sabrediyorum elim sat tuşuna gidip geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by chemistry10 Yazıyı Oku
    Ne zaman toparlanır bilmem uzun zamandan beri sabrediyorum elim sat tuşuna gidip geliyor.
    Belkide satmak değil de ilave etmek zamanı geliyor.
    Bilinmez.
    O yönünüde düşünmeli bence.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yok valla mps'nin durumu aynı değildi. 3 aylık performansından dolayı çıktım. 1 gün ile de çok şey değişmez. Diğerlerine 3 gün kötü gitti diye mızmızlandı insanlar. Bir kere mps'de kadro değişmiş. Bambaşka bir durum. Ben kendi adıma çoğunu yıllarca taşıdım. 6-7 yıllık fon hayatımda ilk kez bir hsyf'den çıktım. Gayet haklı ve makul nedenleri vardı bence. Hem performans anlamında hem başka anlamda.
    Kalanlar kazanabilirler, ki inşallah kazanırlar ve düzelir ama benim içim rahat açıkçası.
    Kadro değişse de bakarız önümüzdeki 4-5 ayda oldu ya tekrar toparlar, tekrar girerim, hiç gocunmam.
    Ama bir ayda endeksin 10 puan altında kalan hsyfyi ben şahsen daha fazla taşımazdım. Ben o 10 puan relatifi 6 ayda ancak yapıyorum hsyf ortalamamla. 1 ayda yediremem.
    Fonlara, hisselere aşk ile değil mantık ile bakmak lazım.
    Sabrın da optimum noktası vardır, az sabır telaş , çok sabır saçmalıktır benim bakışımla.
    Mps'de de sabrımın optimumuna gelmiştim.
    hocam sonuna kadar katılıyorum. kat50'yi baz alan fonu xu100 düşünce arttı diye sanki bir keramet göstermiş gibi düşünürsek hata yaparız. kat50nin 1.22 yükseldiği bir ortamda çok sevgili mps'miz sadece 0.93 yükselebilip endeks gerisinde kalmış. asıl alkışı katılım endeksinin 1.03 getirisine karşın 1.35 getiri sağlayan rbh hak ediyor. bu yıl performansıyla mpps'yle kpc'yi ters yüz edip çöpe atıyor.

8. IPB özüne dönmüş -1,8354
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 87/1003 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •