Sayfa 85/1003 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Mps evladım bu hareketleri daha önceden yapsüydın ya giderayak sattığına pişman ettirilorsun adamı

Mps +0.93

Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Mps evladım bu hareketleri daha önceden yapsüydın ya giderayak sattığına pişman ettirilorsun adamı

Mps +0.93
    Ben bir süre daha elimde tutmaya karar vermiştim, son günlerdeki performansı pişman etmedi, umarım getirisi eski günlerindeki gibi istikrarlı şekilde devam eder.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Mac 0.14 %
    Mac iyi dayanmış bravo

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Mps evladım bu hareketleri daha önceden yapsüydın ya giderayak sattığına pişman ettirilorsun adamı

Mps +0.93
    Üstat hepsinin sırası geliyor anlayacağınız

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Üstat hepsinin sırası geliyor anlayacağınız

Aynen öyle
    Aylardır EID'ye sabrettim, PPF'den hallice gittik uzun süre
    Ama sonra bekleneni yaptı.
    O yüzden hsyf'da olsalar fonları çeşitlendirip hepsinin sırasının gelmesini beklemek lazım.Kaliteli olduğunu bildiğimiz fonların sırası elbette geliyor.Biraz sabır lazım.

Yoksa burada da gördük
    Bir ara TKF'ye sonra MAC'a sonra MPS'ye yakın zaman da NNF'ye kızıldı
    Ama ben EID'ye hiç kızmadım.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aynen öyle
    Aylardır EID'ye sabrettim, PPF'den hallice gittik uzun süre
    Ama sonra bekleneni yaptı.
    O yüzden hsyf'da olsalar fonları çeşitlendirip hepsinin sırasının gelmesini beklemek lazım.Kaliteli olduğunu bildiğimiz fonların sırası elbette geliyor.Biraz sabır lazım.

Yoksa burada da gördük
    Bir ara TKF'ye sonra MAC'a sonra MPS'ye yakın zaman da NNF'ye kızıldı
    Ama ben EID'ye hiç kızmadım.
    İ zaman sırada tekrar nnf var

7. Yok valla mps'nin durumu aynı değildi. 3 aylık performansından dolayı çıktım. 1 gün ile de çok şey değişmez. Diğerlerine 3 gün kötü gitti diye mızmızlandı insanlar. Bir kere mps'de kadro değişmiş. Bambaşka bir durum. Ben kendi adıma çoğunu yıllarca taşıdım. 6-7 yıllık fon hayatımda ilk kez bir hsyf'den çıktım. Gayet haklı ve makul nedenleri vardı bence. Hem performans anlamında hem başka anlamda.
    Kalanlar kazanabilirler, ki inşallah kazanırlar ve düzelir ama benim içim rahat açıkçası.
    Kadro değişse de bakarız önümüzdeki 4-5 ayda oldu ya tekrar toparlar, tekrar girerim, hiç gocunmam.
    Ama bir ayda endeksin 10 puan altında kalan hsyfyi ben şahsen daha fazla taşımazdım. Ben o 10 puan relatifi 6 ayda ancak yapıyorum hsyf ortalamamla. 1 ayda yediremem.
    Fonlara, hisselere aşk ile değil mantık ile bakmak lazım.
    Sabrın da optimum noktası vardır, az sabır telaş , çok sabır saçmalıktır benim bakışımla.
    Mps'de de sabrımın optimumuna gelmiştim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    İ zaman sırada tekrar nnf var
    Aslında sırada TTE var ama o na da kızılmıyorki, aktif bir fon değil çünkü, o yüzden ona değil endeksine kızıyorum

Sayfa 85/1003 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •