Sayfa 127/699 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bizim hissede de tersine manipülasyon var. En azindan verdiğimiz paranin kat ve kat karşılığı var, kısa vadeci değilseniz.

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

2. Ben artık hissenin yükselmesinin aleyhineyim ne kadar ucuz o kadar iyi. 18 ay kadar toplama fırsatı versin. Ondan sonrası gelir. Speğin küçük beyninin almadığı konular var. İleride anlayacak, biraz daha ders çalışması lazım.

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3. 13’lere inerse yüksek lotla ek alım için bekliyor olacağım. Umarım gelir. Bekleyeceğim manipülatör tayfası.

4. Yıllarca süründürmüş beklenen çıkışı yaptırılmamış bir hisseye yeni giren bir yatırımcı olarak 3 Yıl vade koydum.
    Endex nereye giderse gitsin bu f/k bu dd ile en kötü şartlarda düşeceği yer belli ama yıl sonu beklenen güçlü bilanço,kâr ve Kanal İstanbul B.Çekmece,Maslak arsası gibi başta gelen gerçek değerinin çok Altından değerlenen araziler hisseyi yukarı yönlü ucu açık bir fiyatlamaya baş başa bırakıyor.
    ) Hissenin şu anda Nerdeyse piyasada işlem gördüğü fiyata ço yakın bir para nakit olarak kasasında var ve bir kaç ay sonra gelecek bilanço ile dahada fazla olacak.
    Nerde bunun Etiler Alkentteki 39 dükkanı diğer menkulleri.
    Bu hisse ne kadar düşerse fırsat kollayanlar için o kadar alım fırsatı verir.
    Y.t.d.

5. Yarınki tavan fiyatı 19.26 ile aynı yerdeki direnç tesadüf müdür? Bence yarın birşeyler olacak gibi

6.  Alıntı Originally Posted by ERGAZİ Yazıyı Oku
    Yarınki tavan fiyatı 19.26 ile aynı yerdeki direnç tesadüf müdür? Bence yarın birşeyler olacak gibi
    Keşke öyle olsa ama zor en son tavanı geçen sene yapmıştı bistte tavan tapmayan hisse kalmadı garan dahil hele gyo lar en az tavan yapan 10 kez tavan yaptı bizim uyuz eşek yerinde sayıyor şimdi senedi buralarda tutup fare gibi endeksin düzeltmesini bekliyorlar
    16 gündür hissede aralıksız para çıkışı oluyor tek güzel tarafı satışlar karşılanıyor.
    Asansör ü bir üst kata alacaklar gibi duruyor altta alıcı geliyor basacağız diye çok lot verdiler
    Ben şahsen daha fazla veremeyecekleri kanaatindeyim onun için zararında olsa robotlarla tutmaya çalışıyorlar bir haftadır
    iki hafta önce 18.50 den 450 bin mal alan deutsche 17 den verdi şimdi 17.80 den mal alıyor bunu yıl içinde defalarca yaptılar alıcı geldikçe bu tarz işlemler yapılıyor
    Hergün biri satış için dümene biri geçiyor dün alan yarın satıyor.bakalim yarın dümende kim olacak
    Bence iyi mal kaptirdilarki sattilar demiyorum kaptirdilar mali satacak olan yukarı çeker dirençleri kırar yukarıdan istediği gibi verir ama amaç farkli
    düştüler ky 'nın elindekilerini almaya
    Bence endeks biraz izin verirse çember daralacak onun için diyorum asansörü bir üst kata alacaklar orada nekadar tutabilirler zaman gosterir

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    tamam ben yazmıyacağım artık herkesten özür diliyorum inşallah yükselir herkes beklentisine kavuşur
    Herkesten özür dilemeniz çok büyük bir nezaket..
    [emoji122] [emoji122] [emoji122]

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Bu hisseyi alanların sinirleri çelikten olmalı yoksa hissede inatla sürdürülen manipülasyon kişiyi hasta eder. Mümkünse ekran izlememek gerekir. Robotlar harıl harıl çalışıyor, ky doğruyorlar. Bir gün onların da defteri dürülür hesabı sorulur.

Dilekçelerin faydası olup olmadığına gelince bunu yıl sonu bilançosunda göreceğiz. Eğer yanlışta ısrar edilirse, o zaman yönetimin ALGYO genel kurulunu yapacak yer aramaları gerekecek. Çünkü hak aramak için gelecek ky'dan ötürü kendilerine oturacak yer kalmayabilir.

Kendileri bilirler. Bizler için no problem! Maske mesafe hijyen!
    Biraz zaman olsa o robotlara da kök söktürülür..
    Neticede rasyonal değil belli algoritmalarla hareket ediyorlar..
    Ama asgari 1-2 hafta full seans algyo 'yu takip ve analiz etmek lazım..
    KY olarak robotlara karşı önlem olarak (bence);
    -Alım satımlarımızı anlık/serbest fiyattan yapmamamız,
    - Fiyat alarmı kurarken sadece kendi belirlediğimiz fiyata değil alakasız birçok fiyata da kurmamız halinde,
    Az da olsa işlerini zorlaştıracağımızı düşünüyorum..
    YTD

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 127/699 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •