Sayfa 104/1003 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Hellstheothers hocama ve fona katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben yatırımımı tefastaki getiri kriterlerine göre 5 fona bölmüştüm. Burda yazılanlar sayesinde tte ve mps den zamanında kurtuldum. Tüm fondaşlara hayırlı bol kazançlar dilerim. Artık borsaya hiç bakmıyorum bu sayfalar yetiyor o borsa açlığını gidermeye. )

2. ıpv 0,28
    tdg 0,24
    tta - 0,22
    tte -0,21
    ıpj -0,07

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TTE'nin yönetim ücreti %1,9
    Akportföyün yeni fonunun %2,9
    Arada ciddi fark olmuş.
    yanlış anlamışım baştaki yazıyı özür. Evet ne gerek varmış diyorum ama yıllık yönetim ücretini dikkat etmeyen alternatif yatırımcılara yönelik olacak herhalde...

4. nnf -0.54% yanlış hesaplamadıysam. pıff . çok kötü gelmiş.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    nnf -0.54% yanlış hesaplamadıysam. pıff . çok kötü gelmiş.
    NNF nin endeks hisseleri taşımadığını anlamıştık zaten, yeni trendin x30 önderliğinde ana büyük hisselere kaydığını piyasayı okuyanlar görebiliyor. Bugün x30 ve xbank harici zayıf ve dahi xtum eksi idi. Şahsen yeni trende uyumda ayak diretmelerini yanlış bulmuştum, havacılık, banka ve petrokimya-rafineri yok bizde ve almayacağız dedikleri gün de fonda ki payımı satmak için emrimi hiç düşünmeden verip endeks fonlarına geçmiştim. Ne kadar doğru karar aldığımı görüyorum, bir fonun esnek olmaması, trendleri okuyamaması ya da okuyorsa dahi buna uygun davranmaması bana çok ters geliyor, hatta çok amatörce geliyor.
    Cahillik mutluluktur!

6.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    NNF nin endeks hisseleri taşımadığını anlamıştık zaten, yeni trendin x30 önderliğinde ana büyük hisselere kaydığını piyasayı okuyanlar görebiliyor. Bugün x30 ve xbank harici zayıf ve dahi xtum eksi idi. Şahsen yeni trende uyumda ayak diretmelerini yanlış bulmuştum, havacılık, banka ve petrokimya-rafineri yok bizde ve almayacağız dedikleri gün de fonda ki payımı satmak için emrimi hiç düşünmeden verip endeks fonlarına geçmiştim. Ne kadar doğru karar aldığımı görüyorum, bir fonun esnek olmaması, trendleri okuyamaması ya da okuyorsa dahi buna uygun davranmaması bana çok ters geliyor, hatta çok amatörce geliyor.
    Evet hocam haklısın. Hele ki getirimizi bankacılıktan arındırdık, havayolundan arındırdık vs dediklerinde son derece tuhafsamıştım ben açıkçası. Yani istediği hisseyi almasın ama endeksin getirisinden bırakın bir miktar fazla getirmeyi az getirirse benim için bir hsyf çöpe dönüşüyor. Ancak çok iyi başladıkları için bende hala bir miktar kredileri mevcut. Umarım tekrar olumlu günlerine dönerler demekten başka bir şey bulamıyorum şahsen.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. Rbh % +0.30

8.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Rbh % +0.30
    4lü hsyf sepetimin ilk yedeği rbh . ilgiyle izliyorum.

Sayfa 104/1003 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •