Sayfa 538/650 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Golive referans şirketlerine baktım(iş yaptıklarım mı?) Havelsan, Hepsiburada, GAP inş, ıcf airports, içdas, ica 3.kopru ve otoban, igdas, işbir yatak, lc waikiki, nuhcim, lila kağ, Nobel ilaç, opet, oedas, setur, tanap, tepe, tupras, tepe..Zorlu, Trakya elk, eczb, Pfizer, eti, polisan, ulker, carfour, konyaşeker, enerjisi, tat, johndeere, Ttaktor, Tofas, Bmc, Marsa, AYGAZ, Assan, ÇalikHoding, Arasco, Bemaco Steel, Bursa gaz demisaş, D@R, Dicle elk., Enerya, Ewe,

AGS2-W09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Tahtayı bu kadar baskılamaları normal, bende kimse ile paylasmak istemezdim...

3. spek yazmıyayım yazmıyayım diyorum zorla yazdırıyorsun

o lotlar ne yaparsan yap sana geri gelmez buralardan

boşuna debelenme kimse korkmaz dökemezsin

kendi adıma her düşüş alım fırsatı olarak görüyorum

boşuna sende bizde zaman kaybetmiyelim yoksa çok mal kaptıracaksın bu gidişle

4.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    spek yazmıyayım yazmıyayım diyorum zorla yazdırıyorsun

o lotlar ne yaparsan yap sana geri gelmez buralardan

boşuna debelenme kimse korkmaz dökemezsin

kendi adıma her düşüş alım fırsatı olarak görüyorum

boşuna sende bizde zaman kaybetmiyelim yoksa çok mal kaptıracaksın bu gidişle
    Kafayı yemiş bunlar bu fiyatlara mal mı kaldı. Çift haneleri sonuna kadar hak ediyor. Kesinlikle ytd

5.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Kafayı yemiş bunlar bu fiyatlara mal mı kaldı. Çift haneleri sonuna kadar hak ediyor. Kesinlikle ytd
    hisseyi 4 küsürlü fiyatlardan toplamaya başladılar

hala toplayamadıysa oda speğin kendi suçu hala tencerenin dibini sıyırma derdinde

birtek spek hesap kitap yapmayı biliyo sanki öyle sanıyor

artık ky uyandı okuyor takip ediyor hesap yapıyor günlük takılmıyor

şirket geleceğin iş kollarına yatırım yapıyor yazılım sektörü ve yenilebilir enerji

spek ancak kendini avutur lot topluyorum diye millet şirketi öğrenmeye başladı adını dahi bilmeyen çok vardı

biri gelecek lot topluyorum diyen speğin lotlarını elinden alıp gidecek farkında değil

acselde ne olduysa bundada aynısı oluyor sanki, gerçi patron aynı speğide aynıdır zaten

acseldeki tecrübemize göre fazla vaktin kalmadı spek efendi

6.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    hisseyi 4 küsürlü fiyatlardan toplamaya başladılar

hala toplayamadıysa oda speğin kendi suçu hala tencerenin dibini sıyırma derdinde

birtek spek hesap kitap yapmayı biliyo sanki öyle sanıyor

artık ky uyandı okuyor takip ediyor hesap yapıyor günlük takılmıyor

şirket geleceğin iş kollarına yatırım yapıyor yazılım sektörü ve yenilebilir enerji

spek ancak kendini avutur lot topluyorum diye millet şirketi öğrenmeye başladı adını dahi bilmeyen çok vardı

biri gelecek lot topluyorum diyen speğin lotlarını elinden alıp gidecek farkında değil

acselde ne olduysa bundada aynısı oluyor sanki, gerçi patron aynı speğide aynıdır zaten

acseldeki tecrübemize göre fazla vaktin kalmadı spek efendi
    Ortak oldukları yeni yazılım şirketi seneye halka arz olursa şaşırmam. Boşuna ortak olmadılar bence. Ayrıca dediğiniz gibi millet boşa kürek çekmiyor artık araştırıyor. Kesinlikle ytd

7. Enda Enerji'nin halka arzı söz konusu mu? Bir süredir takipteydim , alıp sattım. 12 aylık bilanço gelinceye kadar belli bir lot aldım bekleyeceğim. Gyhol'deki gibi bir değerleme karı söz konusu burada da .Bilançoları inceledim, bu kadar kar nereden gelmiş diye . Sağ olsun bir arkadaş önceki sayfada Bomonti'nin değerlenmesine işaret etmiş. Bomonti yıl sonu bu seviyelerden kapatırsa uçuk bir kar gelecektir. Tıpkı Gedik Menkul Degerler' in fiyat artışından dolayı GYHOL'ün kar yazması gibi . Bence Vertu daha dolu bir şirket. RES , HES , Jeotermal gibi enerji şirketi iştirakleri var .Yazılımda da öyle. Verus ile arasındaki makas fazla açılmış. O makas ya kapanır, ya da ikisi birden artmaya devam eder .Her halükarda bu hissede ışık var .

8. oy nazlı nazeyleme ,geç kalma tez eyleeee

Sayfa 538/650 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •