Üstadım, telif hakkı sizde kalmak üzere, NNF'ye "Arındırılmış Fon" diyorum bundan böyle... [emoji16]SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım, telif hakkı sizde kalmak üzere, NNF'ye "Arındırılmış Fon" diyorum bundan böyle... [emoji16]SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
NNF düşüşlerde daha defansif diye düşünüyorum. O yüzden portföyde olmalı bence.
YTD...
dolarda düşüş başladı gibi.
yıl sonu 7-- 7.20 hedefim tutacak mı bakalım.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Açıkçası 7.85 civarı (22 Ekim PPK öncesi) elimdeki tüm USD'yi çıkmıştım. Benim beklentim 8 civarına oturmasıydı, 7,20'ler çok iyi rakamlar olur. Ancak ben dünden bu yana fon olarak almaya başladım. USD bazlı yatırımları ilk kez fon olarak yapıyorum, bunun sebebi USD'nin bu yıl durağanlaşacağını beklemem ve bu durağanlaşmada bir şekilde getiri sağlayabilmek. Amatörce bakış açım budur, düşüş artış oranına göre alım miktarımı (ağırlıklı ortalama benzeri) artırarak gideceğim.
Yer İmleri