Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
Beşiktaş hissesi aldıysan ömür boyu kar payı alamayacaksın demektir. Diğer futbol hisselerinde olduğu gibi. Arada bir bedelli sermaye artırımı yaparak cebindeki parayı da alırlar. Efes hissesi alırsan her sene ortalama %10 kar payı alırsın. Belki ufak sermaye ile işlem yapanlara temettü önemsenmez ama 500 bin TL lik bir portföyün varsa ve buna her yıl 50 bin TL kar payı alıyorsan bir emekli rahatlığında yaşarsın maçı kimin kazandığının da önemi kalmaz. Cola'nın da Efes'in de büyük yatırımları bitti bundan sonra ekileni biçme zamanı.
beşiktaş hissesi aldı aldık hatta su an maçı aldı dahada mutlu oldum aldığıma .efeste hammallık yaptık hep yalanmı efes sattım fener aldım 15 ten ama 24 ten çıktım hisse 54 yaptı döndüm efes aldım tekrar hepsini satmadığıma pişman oldum bu arada efesi sattım trabzon limanı aldım 14 80 den trabzon limanıda 33 ten çıktım 45 84 yaptı yine efeste hepsini vermemiştim malın yarısını verdim pişman olmuştum hepsini vermedigim için tekrar efes aldık bekle bekle tskb ...alıcaktım 1.10 dan almadım hisse 2.65 yaptı .bu sefer beşiktasda yarısını verdim yüklü bir sekilde girdim .yine dönsem efes alsam hemde sattığım fiatın altında almış olucam hemde kar etmiş .maçıda aldı .yarın ola hayrola borsada ucuz hisse kalmadı varsada en fazla 20 tane çıkar .efes yerinde sayıyor ..görelim bakalım mevlam neylerse güzel eyler......