Originally Posted by KOÇ Aylık grafiğe çizilmiş 2 çizgi. Cahil. kızma takıldım.! Cahil her gün iki çizgi çizmekten burada yaşlandın , kızma takıldım KOÇUM....
Originally Posted by sindoma53 Cahil her gün iki çizgi çizmekten burada yaşlandın , kızma takıldım KOÇUM.... Hakkaten Ne hikmetse aslında bana ne milletten. Yesinler yabancı kazığı
Originally Posted by KOÇ Hakkaten Ne hikmetse aslında bana ne milletten. Yesinler yabancı kazığı Bu ara çok daha iyiydin KOÇ.. Haftalardır.. Cool.. Maşallah...
Originally Posted by ConSenSus SenSor Bu ara çok daha iyiydin KOÇ.. Haftalardır.. Cool.. Maşallah... Consen sende mi aylarca düşüş diyorsun KOÇ gibi
Originally Posted by sindoma53 Consen sende mi aylarca düşüş diyorsun KOÇ gibi BırrAk bU i$leri sind0.. Yazman ekSik hadi okuManda mı y0htUr ).
Originally Posted by ConSenSus SenSor BırrAk bU i$leri sind0.. Yazman ekSik hadi okuManda mı y0htUr ). Doğru sen çok yazıyorsun kavurduk kavurduk gazoz kapağı hikayesi , ne yani burada yazdım mı pozisyonun gerçek mi oluyor senin
Originally Posted by sindoma53 Doğru sen çok yazıyorsun kavurduk kavurduk gazoz kapağı hikayesi , ne yani burada yazdım mı pozisyonun gerçek mi oluyor senin )))... ZüpperSin tam fıkra style anlayana..
Forum Rules
Yer İmleri