Sayfa 134/996 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Pasta felaket short duruyor

Long diğerinin de maşallahı var 20 bine yaklaşmış

Ralliye inanmış millet

Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1445 tekrar şort jetonu salladık makinaya
    1439.5 flat

Düşmeye niyeti yok bunun, yarın deptürürler nemelazım
    Hamdım Piştim Yandım

1439,Xx veri cazip, emsal az alım daha..

4. okullarda bazı sınıfların geçici olarak açılması virüsün hortlamasına neden oldu..sırf özel okullardan kaçışlar olmasın diye milletin canıyla oynadılar..şimdide özel okuldan devlet okullara geçişi yasaklamışlar..niye yasaklıyorsunuz..millet keriz değil mi, yolun milleti..

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    KCHOL,FROTO,CCOLA... kapanış seansı enteresan..
    ANSGR,BERA,FENER,GUBRF,ISMEN,IZMDC,NUHCM,OYAKC,TOA SO,TTRAK ve HALKB bu gun itibariyle MSCI Türkiye Küçük Ölçekli Şirketler Endeksi’ne dahil edildi.

poz değişimi
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vay be iki çizgi ile AYLARCA satış var demek büyük başarı
    Aylık grafiğe çizilmiş 2 çizgi.
    Cahil.
    kızma takıldım.!

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Aylık grafiğe çizilmiş 2 çizgi.
    Cahil.
    kızma takıldım.!
    Cahil her gün iki çizgi çizmekten burada yaşlandın , kızma takıldım KOÇUM....

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    okullarda bazı sınıfların geçici olarak açılması virüsün hortlamasına neden oldu..sırf özel okullardan kaçışlar olmasın diye milletin canıyla oynadılar..şimdide özel okuldan devlet okullara geçişi yasaklamışlar..niye yasaklıyorsunuz..millet keriz değil mi, yolun milleti..
    Kitapları, okul kıyafetlerini satıp tekrar kapattılar. Halbuki bilim kurulundan bir iki tanesi açılması sıkıntı olabilir demişti. Sonra adamları bidaha konuşturmadılar. Gençler malesef taşıyıcı yani hissetmiyorlar bile belkide çoğu geçirdi virüsü bunlarda kendi arabaları ile okula gidemediginden otobüste serviste yayılmaya çok musayit. Viruste patlamayı bence kafe yemek dışında toplu ulaşım tetikliyor...

Sayfa 134/996 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •