Sayfa 640/1002 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan: Cenaze namazları, yakınları dahil en fazla 30 kişiyle kılınacak, nikahlar da bu sayı aşılmayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: "Kalabalık caddeler ile meydanlara girebilecek kişi sayısı, Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile sınırlanabilecektir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : CHP’nin sık sık yaptığı şimdide bir milletvekilinin pervasızca TSK’yi hedef alan bu zihniyetin başlı başına bir milli güvenlik meselesi haline dönüşmekte olduğunun göstergesidir

Erdoğan : Tek parti diktasının ardından sırtını ancak vesayete ve darbecilere dayayarak iktidara gene bir partinin Turk silahlı kuvvetleri dusmanligini gayet iyi anlıyoruz . Onların derdi ordumuzun artık darbeyle CHP’ye iktidar yolunu açma yerine Türkiye’nin sınırlarını koruma ve sinir ötesi harekatla asli gorevini yapıyor olmasıdır

5. Yasaklarda çoooook gec kalindi....
    Dogrusu 2 hafra tam kapanma...
    Bunu gerceklestirmek icin gereken yapilmali....
    Uydur kaydir olmuyor....bosa kurek...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : CHP’nin sık sık yaptığı şimdide bir milletvekilinin pervasızca TSK’yi hedef alan bu zihniyetin başlı başına bir milli güvenlik meselesi haline dönüşmekte olduğunun göstergesidir
    Bunu araya sıkıştırmasa şaşardım. İyi olmuş ,yanıltmamış. Koyun can derdinde...

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Yasaklarda çoooook gec kalindi....
    Dogrusu 2 hafra tam kapanma...
    Bunu gerceklestirmek icin gereken yapilmali....
    Uydur kaydir olmuyor....bosa kurek...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2 haftada 4 gün cumartesi pazar full kapalı şuna 5 günde haftaiçi ekleyip 9 gün kaaptsalar bile olur
    bir halt olacağı yok.

Erdoğan : Açık düşmanlık besleyenlerle sorunu olmayanlar , Azerbeycan ve Katar gibi ülkemize dostluklarını kayıtsız ve şartsız gösterenlere saldırdıkça saldırıyor . Bunlar yatırımcılara ülkemize gelmeyin mesajı veriyorlar.

Erdoğan : Bunların derdi ne borsa İstanbul’dur ne Sakarya’daki fabrikadır .Bunların derdi gerisindeki kadim medeniyet ve tarih müktesebatıyla bizatihi Türkiyeyledir , Türk milletiyledir , ülkenin hedefleriyledir .

Erdoğan : Özgürlüğün ve çoğulculuğun en büyük savunucusu biz olduk

Sayfa 640/1002 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •