Erdoğan: Cenaze namazları, yakınları dahil en fazla 30 kişiyle kılınacak, nikahlar da bu sayı aşılmayacak
Erdoğan: Cenaze namazları, yakınları dahil en fazla 30 kişiyle kılınacak, nikahlar da bu sayı aşılmayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "Kalabalık caddeler ile meydanlara girebilecek kişi sayısı, Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile sınırlanabilecektir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : CHP’nin sık sık yaptığı şimdide bir milletvekilinin pervasızca TSK’yi hedef alan bu zihniyetin başlı başına bir milli güvenlik meselesi haline dönüşmekte olduğunun göstergesidir
Erdoğan : Tek parti diktasının ardından sırtını ancak vesayete ve darbecilere dayayarak iktidara gene bir partinin Turk silahlı kuvvetleri dusmanligini gayet iyi anlıyoruz . Onların derdi ordumuzun artık darbeyle CHP’ye iktidar yolunu açma yerine Türkiye’nin sınırlarını koruma ve sinir ötesi harekatla asli gorevini yapıyor olmasıdır
Yasaklarda çoooook gec kalindi....
Dogrusu 2 hafra tam kapanma...
Bunu gerceklestirmek icin gereken yapilmali....
Uydur kaydir olmuyor....bosa kurek...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Erdoğan : Açık düşmanlık besleyenlerle sorunu olmayanlar , Azerbeycan ve Katar gibi ülkemize dostluklarını kayıtsız ve şartsız gösterenlere saldırdıkça saldırıyor . Bunlar yatırımcılara ülkemize gelmeyin mesajı veriyorlar.
Erdoğan : Bunların derdi ne borsa İstanbul’dur ne Sakarya’daki fabrikadır .Bunların derdi gerisindeki kadim medeniyet ve tarih müktesebatıyla bizatihi Türkiyeyledir , Türk milletiyledir , ülkenin hedefleriyledir .
Erdoğan : Özgürlüğün ve çoğulculuğun en büyük savunucusu biz olduk
Yer İmleri