Viopta neler yapılır neler yapılmaz bu tür şeyleri hiç görmedim burada full gırtlak pozlanıp batanları çok gördüm .Tabi zamanında 2 sefer bende battım.Burada neler yapılmaz en cok onları görüyorum.Ne kadar yanlış varsa burada mevcut.Terse giderken poz arttırıp batmayı hızlandırmaya çalışanmı ararsın, gidene şort açan mı ararsın, düşene hemen zıplayıp düştü diye alanmı ararsın ne varsa mevcut.Bazıları sanki pala 10 bin kontrat biriktiriyor kontrat biriktiyormuş şansına o sefer dönecek belki ama illaki bir sefer affetmiycek ve batıracaktır.Stop olmayı bilmeyen burada oynamasın bence.Bugune kadar çok batan gördüm sizlerde görmüşsünüzdür illaki.Forumu bazıları sanki kendi tekkesi zannediyor sürekli onlar var ve gereksiz yazıları.Gerekli yazan saygıdeger kişilerde var illaki.burada şimdiye kadar 3-4 kişi gördüm kazanmayı bilen ve trade i bilen.Terste kalıp döndügünde para kazanan bence trade etmeyi bilmiyor...Laf olsun torba dolsun diye aksiyon olsun diye can sıkıntısına takılıyor.Büyük oynayanlar tabiki kontrat biriktirip terse sürüyorlar onlar apayrı kendilerini onlarla kıyas eden kişilere gülüyorum sadece...