Sayfa 226/996 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,165
    Blog Entries
    1
    Kasıyorsa ego da kassın arkadaşım ne takılıyon. Anlık pos yazıp başarı yüzdesi yüksek olan bana göre ego lasın hak ediyor. Çatır çatır paranı da yiyorum yazabilir. Ego tavan olsun. Yeterki anlık yazsın. Bişi başaramayıp egolayanları görüyor zaten ülke. O konuda kontenjan doldu.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vaziyet alın beyler, ortaklık karışacak herhal, ambulans falan filan asdass
    dow çift tepe yaptı mı,
    yapmadı mı,
    onu anlamaya çalışıyo bizim pala.
    yüskek petrolle zirveyi geçebilir dow bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Kasıyorsa ego da kassın arkadaşım ne takılıyon. Anlık pos yazıp başarı yüzdesi yüksek olan bana göre ego lasın hak ediyor. Çatır çatır paranı da yiyorum yazabilir. Ego tavan olsun. Yeterki anlık yazsın. Bişi başaramayıp egolayanları görüyor zaten ülke. O konuda kontenjan doldu.
    Önce nickten dedin nick kasıyorsun sonra kıvırmaya başladın sonra başarısızsın dedin.Ya başarılıysak napıcaksın.Onun içinde 1 milyon tl sine iddasına varmısın burda çok konuşanlar çok bilgili gibi mi oluyor bilemedim?Heralde birşey bilmedigin için milletin pozuna göre pozlanmaya çalışıyorsun.Benden sana tavsiye burası viop dk sında deişiyor herşey milletin pozuna göre poz alınmaz forumda vs de yazan.... 5 dk da 2 milyon tl kazanma şansın var tabi kıvırmak bedava :D

SPOT alıcı satıcı

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    dow çift tepe yaptı mı,
    yapmadı mı,
    onu anlamaya çalışıyo bizim pala.
    yüskek petrolle zirveyi geçebilir dow bence.
    Ne alakası var şurda biz bizeyiz, secbul abi kızacak gibin duruy
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Sen niye illa pozisyon yazdırma derdindesin çözemedim gitti :D Nick kasan falan yok ben tek kişiyim iddasına varsan 1 milyon TL sine oynayalım he ne dersin?Yüreklimisin :D Gidip notere tastikletelim iddayıda ne dersin...

Anlık poz yazanların eline yada onları okuyanların burada eline ne geçiyor....Tecrübelerinizi anlatırsanız belki insanların işine yarar neler olabilecegine dair.Ama yok ordan şort burdan long vs. kimseye birşey katacagını sanmam.
    Eğer rahatsız isen anlık poz yazmasından, blockla geç. Bu kadar basit. Bana göre de anlık poz yazmak iyi bişi. Ben spotçuyum, burayı vobçuların anlık piyasa algısı için takip ediyorum. İyi traderların hangi pozisyonda olduğunu yazmaları işime geliyo. Paylaşılan ekstra bilgiyi sansürleme ihtiyacı neden??? Okuma, geç, blockla...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Seç bul sen abileri olrak bunlara KURDALE tak anlık yazıyorlar ya ,
    Sanal da anlık yazsa ne olur yazmasa ne olur , burada anlık yazıp ta 80.000 bıst den beri sıfırlamış olması gereken adam dolu.
    Yine söylüyorum tak bunlara kurdaleyi bitsin bu iş topiğin sahibi.

8.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Eğer rahatsız isen anlık poz yazmasından, blockla geç. Bu kadar basit. Bana göre de anlık poz yazmak iyi bişi. Ben spotçuyum, burayı vobçuların anlık piyasa algısı için takip ediyorum. İyi traderların hangi pozisyonda olduğunu yazmaları işime geliyo. Paylaşılan ekstra bilgiyi sansürleme ihtiyacı neden??? Okuma, geç, blockla...
    Ya yazdığının tersini yapıyorsa..
    Ya aldığı poz 1 lot 2 lot ise..
    Sende ona güvenip 100 lot giriyorsan..
    Ya 4-5 nickle takılıyorsa yazan kişi..
    Ya algı kasma peşinde ise..

Ben portföy koymadan poz yazanları pek umursamıyorum..
    gördüğüm bi akcay koyuyor portföy..

Sayfa 226/996 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •