Sayfa 322/1316 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hisselerle ilgili anılarımı yazsam neler var neler ,zamanında sevgili R&R ile biraz karşılıklı bahsetmiştik ..

Sana sadece tek bir olayımı anlatayım anla artık ..16 yıl bak yazıyla ONALTI yıl elimde tuttuğum hisse ben sattıktan sadece 2 ay sonra o 16 yılda yaptığı primi yaptı..artık düşün yani ..

Kısmet işte ..
    Haa çok da yüklü değildi ha ,hani bazen derler ya: abi o kadar hisseyi yedirmezler ,işte seni düşürmek istiyorlar falan filan ..öyle bi şey yok ..yüklü bir miktar değildi ama gözümün önünde 2 ayda oldu olanlar..
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Haa çok da yüklü değildi ha ,hani bazen derler ya: abi o kadar hisseyi yedirmezler ,işte seni düşürmek istiyorlar falan filan ..öyle bi şey yok ..yüklü bir miktar değildi ama gözümün önünde 2 ayda oldu olanlar..
    Bunu tersi de var ..mesela ocak 2000 rallisinde neredeyse tepeye yakın bir yerden o zamanın parasına göre yüklü sayılacak miktarda ışıklar amblaj almıştım ki çok küçük ve sığ bir hisseydi-nerdeyse 1 haftada bir araba parası kazanmıştım ,haala aklıma gelince inanamıyorum.
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bunu tersi de var ..mesela ocak 2000 rallisinde neredeyse tepeye yakın bir yerden o zamanın parasına göre yüklü sayılacak miktarda ışıklar amblaj almıştım ki çok küçük ve sığ bir hisseydi-nerdeyse 1 haftada bir araba parası kazanmıştım ,haala aklıma gelince inanamıyorum.
    O ralli gibi bir ralli daha hatırlamıyorum ,ne alsan kazanıyordun ..
    Hayat hoş gerisi boş

4. Vobyvade gece seansında şimdilik çok sakin ,1474.50-1476.25 gördü şimdi 1475.75
    Hayat hoş gerisi boş

5. Fdow neredeyse tüm kaybını geri aldı ,vobyvade aynı yerde ,USDTRY yükseldi ..
    Hayat hoş gerisi boş

6. Vobyvade günlük

Klasik göstergeler ..çizgiler

Hayat hoş gerisi boş

7. Vobyvade günlük

Değişik çizgiler ,değişik göstergeler..

Hayat hoş gerisi boş

8. Vobyvade günlük

Fibo ,Most ..Momentum

Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 322/1316 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri