Sayfa 654/1002 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Cafe Trend&Trade - IV

Ekrem İmamoğlu Halk TV’de

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bilimkurulu toplantısı sona erdi yazılı açıklama yapılacak / Haber Global

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ekrem İmamoğlu : Yakın çevremde bazı hareketlerimle ilgili uyarılar sıklaşınca ne olduğunu sorduğumda bana emniyetten bir not iletildiğini bu durumunda yazı ekine ekleyerek valiliğe durumu ilettiklerini söylediler .

Ekrem İmamoğlu : Bu konuda ciddi bir ihbar gelince bunu valiliğe ilettik ama beni içişleri bakanlığından veya başka bir kurumdan aramadılar onlar niye aramadı bunu bilemeyeceğim ama ben böyle ciddi bir olay duysam karşı partiden bile olsa arar sorardım açıkçası bu sürecin ciddiyetini asagiya çekmeye çalışmaları görünce şaşırıyor ve üzülüyorum

Ekrem İmamoğlu : Gündem değiştirmek için bu suikast söyleminin çıkarıldığını söylüyorlar bunu bari bize yüklemeyin , yapmayın .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    burada bir hata olmasın...ben 300 milyon TL si devlet tarafından karşılandı diye hatırlıyorum 250 mio USD değil sanki...bu da kabaca 38-40 mio USD eder...ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    "Katarlı Bein Grubu, Süper Lig'in yayın hakkını 550 mlyn$'a almıştı. Futbol Federasyonu'ndan indirim istedi, "yoksa parayı ödemem" dedi ve 250 mlyn$'lık bir indirim elde etti.

Katar, bu parayla Borsa İstanbul'un %10 hissesini aldı. 50 mlyn$ da cebinde kaldı!"

F. Altaylı/Habertürk

Ekrem İmamoğlu : Hasta sayısını ben bilemem ama vefat sayıları maalesef hala düşük açıklanıyor , bugünde toplantıda söyledim hasta sayısını veya vefat sayını az göstermenin bir önemi yada bir faydası varsa açıklansın ben özürdileyim ama ben zerre kadar faydasının olmadığını biliyorum , tam aksine vatandaşımız “ ben ne yapıyorum “desin , tedbirini alsın maskesini taksin .

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Covid-19 servisi hemşiresi Esra Akyol, her gün koronavirüs kapma endişesiyle çalıştıklarını söyledi. Hasta odalarına girerken kat kat giyinerek koronavirüsten kendilerini korumaya ve hastaları da tedavi etmeye gayret ettiklerini anlatan Akyol, "Mart ayından bu yana Covid-19 servisinde çalışıyorum. Herkes için zor bir süreç. Hem koronavirüsle savaşmaya hem de korunmaya çalışıyoruz. Birilerini iyileştirmeye çalışıyoruz. Biraz zor ilerliyor. Serviste hasta odalarımıza girmeden önce önlük, bone, 2 maske, eldiven, siper maske kullanıyoruz. Bu kıyafetlerin içinde çalışmak gerçekten çok zor oluyor. Psikolojik olarak yıprandık aslında. Hastaneden çıktıktan sonra evimize, ailemizin yanına gidiyoruz. Evli olan arkadaşlarımız en çok çocuklarına bulaştırmaktan endişe ediyor. Bazı arkadaşlarımız çocuklarını kendilerinden uzaklaştırmak zorunda kaldılar. Özellikle genç ya da yaşlı diye ayıramıyorum" dedi.

Serviste her yaş grubundan hasta gördüğünü ve genç/yaşlı ayrımı yapmanın yanlış olduğunu ifade eden hemşire Akyol, "Eve gittiğimizde de komple bir temizlik sağladıktan sonra kendime özel hazırladığım odada kalıyorum. Olabildiğince annem ve babamdan uzak kalıyorum. Her gün de 'acaba koronavirüs kaptım mı?' sorusunu kendime sürekli soruyorum. Dışarı tedbirleri uymayanları gördüğümde hem kızıyorum hem çok üzülüyorum. Farklı duygu durumları yaşıyorum. Herkesin ihtiyaçları var dışarı çıkıyor ama bu biraz keyfe döndüğü zaman bizim işimiz daha da zorlaşıyor. Çünkü hastanelerin doluluk oranları da artmaya başladı. Sayılarımız artmaya başladı. En acı noktası koronavirüse yakalanan çok arkadaşımız var. Bir arkadaşımın bugün testi pozitif çıktığını öğrendim ve çok üzüldüm. İnsanlardan ricamız, olabildiğince maskelerini takmaları ve evde kalmaları" diye konuştu.

7. Cin aşısiyla alakalı Brezilya da tartışmalar devam etmiyor mu? Hicbir uluslararası onayi var mi? Sinovac denen şirketin 2019 subatta Nasd** ta islem goren tahtasinda islemler durduruldu mu? Medya da firma isminden cok çin aşısı diye mi belirtiliyor bana mi oyle geliyor? Bununla alakalı detaylı analiz yapabilecek arkadaş var midir? Firmaya guvenmeyenlerden biri de benim haksız miyiz?
    Son düzenleme : bidbas; 03-12-2020 saat: 00:09.

Sayfa 654/1002 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •