NNF portföy dağılımını gönderdi kap a, hisseleri yine yazmamışlar. Bunlar da kendilerini hepten nimet yerine koymaya başladı. Sanki ne taşıdıklarını anlamıyoruz. Twitter da gizem yapmalar falan iyice kıl kapmaya başladım bu adamlardan.
NNF portföy dağılımını gönderdi kap a, hisseleri yine yazmamışlar. Bunlar da kendilerini hepten nimet yerine koymaya başladı. Sanki ne taşıdıklarını anlamıyoruz. Twitter da gizem yapmalar falan iyice kıl kapmaya başladım bu adamlardan.
Cahillik mutluluktur!
Merkez kur % + 0,50
ÇİN bonolarında default oranı çok yüksek. Giderek daha da artıyor. ÇİN de batak şirket patlaması ufukta. Beraberinde dünyadaki tüm bono sektörünü olumsuz etkileyecektir.
![]()
Bu konuda en esnek banka kesinlikle Ziraat.
Saat 16:00 dan sonra tamamen kapatmıyor, saat 17:00 ye kadar satım ve alım imkanını kısıtlı miktarlarda veriyor. Geçen gün 10bin TL vardı. Saat 16:35 te Ziraatten kendi PPF sini ve Kısa vadelini fonlarını alabildim. Eğer esneklik istiyorsanız Ziraat te hesap açtırıp PPF leri buradan alıp satın. Hatta maaş hesabınızı Ziraate taşırsanız, EFT ve Havale ücreti de almıyorlar mobil şubeden.
Şubattan sonra tahminen. şimdilik bu durumun olumsuz etkilerini net göremiyor piyasa. default oranı artarsa evet Commodity lerde talep artar, çünkü riski az olur. bono pazarlarında risk off moduna geçilir. ama ÇİN de bono default oranı artarsa bu dediğim olur. takip ederiz. şimdilik normalin az üstünde seyrediyor. tedirginlik yaratacak seviyede değil.
Yer İmleri