Sayfa 26/996 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    itibardan tasarruf olmaz denince benim anladığım sosyal devlet anlayışı ile , adil gelir dağılımını sağlamak , fırsat eşitliği zeminini sarsılmaz biçimde ( radye temel ) oluşturmak , gecenin üç buçuğusunda iki hanfendi canları istedi diye evet sırf canları istedi diye canları yürümek istedi diye bilmem ne caddesinde aşağı yukarı yürürken sokaklardan geçerken tedirginliği akıllarının uçlarına getirmemeleri ! , itibardan tasarruf olmaz deyince sabahın erken saatinde dur şu kestirme yoldan işe yürüyerek gideyim diyen amcanın sokak köpeklerinin saldırısı sonucu mekan değiştirmemesi , itibardan tasarruf olmaz deyince matematikte kimyada coğrafyada felsefede fende ilimde bilimde san'at ta dünyada önde koşan yurt paydaşları olmak , üniversitelerinin dünyada itibarının yükseklerde olması ,itibardan tasarruf olmaz deyince devvvvvv büyük en büyük hastane yapmak değil hasta sayısının az olduğu sağlıklı bir toplum olmak. işte bunlar itibardan tasarruf olmazın bendeki anlamı.... heee yaa itibardan tasarruf olmaz kime göre neye göre ?
    Nokta.....

2. olağanüstü koşullarda tüketen kredilerinin geri çağrılmasının yürütmesinin durdurulması hakkındaki kararın yürürlükten kaldırılması konusunda umarım herkeşler bilgi sahibidir...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. Bankalarda altta şöyle yazar tüm koşulları değiştirme hakkımız saklıdır

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    olağanüstü koşullarda tüketen kredilerinin geri çağrılmasının yürütmesinin durdurulması hakkındaki kararın yürürlükten kaldırılması konusunda umarım herkeşler bilgi sahibidir...
    Burası Türkiye. Tanrı Ayhan beyi korusun.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Hükümet Kadını izliyorum .

Sosyalizm; İki ineğin birisini başkasına vermek üzere senden alır.

Komünizm; İki ineği senden alır sana süt verir .

Fasisizm ; İki ineği senden alır ve sana süt satar .

Hangisine daha yakınız diye düşünüp duruyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Kredi çağırma falan filan zor iş bunlar, paranoyak olduk .
    Zeus aklımızı korusun .

7. 3 şık evi senin elinden alır sana kiralar .

Kişisel mülkiyet hakkının elinden alınması .

The Gerard Reşat

8.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Burası Türkiye. Tanrı Ayhan beyi korusun.
    isterse gece sen fosur fosur uyurken çilingirilen gelir kapını nazikçe açar , altındaki yatağı alır hatta bakar donun temizse paraya çevrilebilir diye donunu bile alıp seni dımdızlak bırakır gider... sabah beton zeminde uyanınca ( halıyı da aldılar ) bir not : '' o kadar güzel uyuyordunuz ki uyandırmaya kıyamadık xoxo bankadan icra ... k.i.b
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 26/996 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •