Bu borsalar dusmez arkadas. Short acani opuyolar aninda SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by DJKARIZMA06 Bu borsalar dusmez arkadas. Short acani opuyolar aninda . ben günlük GRAFİĞE odaklandım düşüş onayı gelirse ağzıma fermuar çekip neler olduğunu izleyeceğim
Originally Posted by rosense ben günlük GRAFİĞE odaklandım düşüş onayı gelirse ağzıma fermuar çekip neler olduğunu izleyeceğim şunu da belirteyim 09/11/2020 günü fiat 1309 AL vermiş ve LONG devam etmekte daytrade ne olduğunu söylememe gerek yok fazla ilgilenen de yok zaten
Originally Posted by rosense şunu da belirteyim 09/11/2020 günü fiat 1309 AL vermiş ve LONG devam etmekte daytrade ne olduğunu söylememe gerek yok fazla ilgilenen de yok zaten Olur mu öyle şey! Gözümüz kulağımız sende Ellerin dert görmesin. Sensiz burası eksik
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by fuzzy_logic Olur mu öyle şey! Gözümüz kulağımız sende Ellerin dert görmesin. Sensiz burası eksik sizden iltifat gelmesi beni çok memnun etti teşekkür ediyorum
Forum Rules
Yer İmleri