-

haftalık takas
-
Gerekli yerlere yaptığın sahtekarlıklar ayrıntılarıyla yazıldı illa bir insan evladı bu yaptığın sahtekarlıkların hesabını soracaktır sana......
-
Ya ağaç kovuğundan çıkmışsın ya da çook genişsin.. Aksi taktirde internet sitelerinde edilen küfürleri yapılan hakaretleri hiçbir “İNSAN eVLaDı” kAldırAMaz........ Maşallah iyi bünye varmış .....
-
oyak sattığı malları almadan gitmem diyor.tabiki bir başka babayiğit gelmezse pekyakındır.çok sıkıştı.bir tarafa kıracak ama nereye..ytd
-
-
Havanda su dövmeye devam et!! Bende satılık mal yok ha aşağıda abuk bi fiyata çekersen seni şaşırtırım cephanede var sabırda var.. 5 sene 10 sene hiç farketmez.... ky’yı çıldırtmak sindirmek için sende numara çok bende sabır çok.... keyif senin.... bu arada sinir uçlarımı aldırdım ve seni iyi tanıyorum neredeyse 3 yılı devirecem.. her sert yükselişte portföyün %30’unu kucağına veriyorum.. maliyet düşük .. Ikın ıkınabildiğin kadar.. Zıplatırsan %30 veririm düşürürsen bi bu kadar kademeli alırım.... Öyle bedava mal taşımak yok.... Ha hedefime gelirse tamamını veririm turşucu değilim... Bu da buraya son notum....
Ytd
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri