Sayın ressam ehliyetinizi nereden aldıysanız ilcedeyseniz ilçe emniyet müdürlüğü oranın emniyet müdürlüğünü arayıp islettirmeniz yeterliymis. sisteme islettirmemisler sizin ehliyeti ehliyet sınıfi konusunuda düzeltirlermiş bu geçiş döneminde böyle sıkıntılar oluyor muş?
Eğer istanbuldaysaniz olmazsa ben de yaptırmaya calsirim
bir SARKY tutturmuşum
duyuyorsun değil mi?
Antikor testi yaptırdım daha önce geçirmemişim .
8 ay önce Nisan’da geçiren arkadaşta ise hala antikorları duruyor .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özelleştirme yok..! diyenlere Erdoğan'ın imzasıyla verilmiş kararnameyi gösterdi
CHP'nin 24 ve 26 ncı dönem Milletvekili İlhan Cihaner, Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesine yönelik kararnameyi paylaşarak, "Şu kararnameye rağmen 'Özelleştirmedik' demek halkı ahmak yerine koymak değilse nedir?" tepkisinde bulundu.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/ozel...sterdi-1796492
Davutoğlu'ndan itiraf gibi açıklama
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Muş'ta bir araya geldiği gençlere Eğer siz bugün geleceğe karamsarlıkla bakıyorsanız bunun sorumlusu sizler değilsiniz, başta ülkeyi yönetmekte olanlar olmak üzere hepimiziz..! dedi. Davutoğlu, 2014 ve 2016 yılları arasında Türkiye'nin 37. başbakanlığını yapmıştı.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/davu...iklama-1796445
Hadi ordan..!
Gecersin karsi tarafa iki fuze yollarsin..! sozlerini kulaklarimla duydum.
Ha bu kaydi Feto'culer aldi,tamam, bu durum, senin onlardan daha temiz oldugunu gostermiyor.
Onlari o noktalara getirenler sizdiniz.
Sorumlu hepimizmisiz.
Oyle ya, SSK Emeklileri de ortak, yarinlari calinmis, ogrenciler de, ogretmenler de.
Insanda biraz utanma olur ya.
a.k partisinin milletin dötüne şemsiye yi monte etmiş ve ara ara içinde açmak surutiyle test etmekte
tabiki bazı vatandaşlar da çeşitli arıştırmalara girmeleri normal gözüküyor
kimi zaman şişe kimi zaman salatık test ediyor
18 sene kesiksiz iktidar.
Vardiginiz nokta, asla kredi verilemez bir devlet, Ghana'nin ardina dusmus, askida ekmege muhtac bir millet.
Sorumlusu hepimiziz ha..!
Yuh ulan..! Anamiza sovmedigine sukur.
Yer İmleri