Burva gibi kağıttan karla Rtalb a geçip en fazla % 20 artı görüp sonra hedefim büyük olduğu için düşüşe tradeyi görünce bıkıp buraya geldim. Rtalb gibi bir şirkette düşüşe tradeyle ağzım yanınca investing de sarkuysan topiğinde rtalb ı satıp sarkuysanı alacağım sabah rtalb ın taktiğini sarkuysasna uyarlayarak yorumlar yaptım. hepsi bir bir olunca bir şeyler bildiğini düşünen 10 kadar arkadaş "olumsuz hava yaratıyorsun ondan oluyor" der gibi küfürle falan beni tehdit ettiler. Ama tavan bozulacak az sonra 8.70 i görecek dediğimde çıkınca rtalbı iyi fiyat verince anında sattım. ama 8.70 ten yeniden 9 a gelmesi 3 dk da oldu galiba epey yüksek fiyat verdiğim halde sn veya bir kaç kademe ile kaçırdım. sonra 9- 9.10 arası sabitlenince sakin bir şekilde aldım.
Amacım o günkü karı düşünmeyip almış olmaktı. Ama malesef tarzım yine yanıltmadı. Ben en çok spek tarzına bakarım. Yani girer girmez rtalb daki düşüşe oynamanın trade nin kralı oldu ve % 10 dan fazla zarara girdim.
Yani Şirket tekniği şu temeli şu takası şu iyide Yani sarkuysan gibi bir yıldız kağıtta aynı hep bana taktiğini uygularsa Bist yamyamların eline geçmiş demektir.! Kral olsan bu taktiğe kimse dayanamaz! öyle para girişi yatırımcı girişi çomuş falan 98 99 yıllarındaki gibi olmuyor bu. Burada yeni geleni yeme taktiği var gibi geliyor bana. Bana öyle geliyor değil bence öyle yani.
O zaman covid kiti ihtiyacı olsa ne olur bakır ihtiyacı bin bir çeşit olumlu iş haberi olsa ne olur..!! Vala ben buna inanmaya başladım ve tecrübeli bir borsacı olarak gözüm korktu.! EEe benim denemediğim taktik mi kalmış, düşüşe bile oynamış bir yatırımcıyım. Yahu bu spekleri alt edemeyiz! ister paralel trade yapmaya çalış ne yaparsan yap Trend amaçları yoksa ejder kapaı gibi bir taktik varsa Borsa Bist bitmiş demektir. ! Burvada biraz belimi doğrulttum bu düzende bir daha hayatımın hatasını yapıp kaybetmek istemiyorum !
Yani sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Akıl akıldan üstündür. sizce söylediklerim yanlışmı? siz böyle görmüyormusunuz? Hepsini ben kazanmadım ama yıllık bazda 45 kat artmış bir kağıttan geldim ben buralara sarkuysan gibi bir kağıdın böyle son günkü davarnışı haklı olduğum fikrini uyandırdı bende. yıllık bazda % 160 prim yap sapır sapır tradeyle geri gel bu nasıl yıldız kağıttır bu nasıl borsadır..?!
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri