Originally Posted by Efe kuzey Yine bize kaldı bu ihale bir el atalım senin avans ne zaman yatıyor 🤣🤣 Uzun vadede hala ucuz, ay sonu bu blgede yine kalirsa yine nacizane cizeriz ama nasil satacaz onu bilemiyorum))
Originally Posted by Eblek Uzun vadede hala ucuz, ay sonu bu blgede yine kalirsa yine nacizane cizeriz ama nasil satacaz onu bilemiyorum)) Bende onu diyorum yaprak kadar olamadık ınege bile rabet fazla bizde uc kurusa hısse satıyırlar Cıftlık bank tan sonra hala akıllanan yok sanırım
Dakikalikta bayrak var umarim yukari kirar
Anlık pasta lütfen
Originally Posted by Efe kuzey Bende onu diyorum yaprak kadar olamadık ınege bile rabet fazla bizde uc kurusa hısse satıyırlar Cıftlık bank tan sonra hala akıllanan yok sanırım Kendimden süphe eder oldum , tekrar finansal duruma baktim)) Boyle daha güzel beklesin döksün, umutlari bitirsin,rulet masasi degilki 10 gün 3 kat)) bizde erbos takintisi var..dussede ciksada burdayiz demi Efe dostum..
Originally Posted by Efe kuzey Anlık pasta lütfen Foto atamiyorum ama Info -51k Ak +25k Ziraat, Is ve Bank of Am. Mixer.. Yukarisi bos, bir yigit araniyor cizsin..
Masayı sallaya sallaya bir hal oldular.
Originally Posted by Eblek Kendimden süphe eder oldum , tekrar finansal duruma baktim)) Boyle daha güzel beklesin döksün, umutlari bitirsin,rulet masasi degilki 10 gün 3 kat)) bizde erbos takintisi var..dussede ciksada burdayiz demi Efe dostum.. Biz hancıyız zaman da sınır yok sırası gelen gider 2 ay once 22 simdi 35 2 ay sonra kac olur bekleyip gorecegız
Forum Rules
Yer İmleri