Sayfa 173/330 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by higgsbosson Yazıyı Oku

Sarı-pembe-yeşilin kesişim yerine deyip, onay alır ve roketlerse enfes olur... aralık 20’si gibi...
    inşallah

Çoook acemiyim
    YTD

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Güç biriktirmesi gerekebilir. Biraz sakinleşir ve daha sağlıklı yükselmeye başlarsa iyi olur. Hissenin bu hırcınlığı 2020 yılı boyunca zaman zaman kendini gösterdi. Bu grafikteki direncler aşılabilirse, bir üstteki bantta daha rahat ederiz.

2. 9.37 ye satmayanlar 8.04 e koşa koşa veriyorlar.
    Güzel gidiyor. Dökülsün bakalım taşlar yerine otursun.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3. boşluk doldurma hikayesine oynuyorlar. Bu işler psikolojik, mantıksız ama 7.75 tavan dan sonra 8 üstü açmıştık ya oradaki boşluğu alla dolduracak. Bu kadar inmisken doldursun rahatlasın

4. çaycıya baskı yapıyor diye kızıyor, ilk tavanda mal veriyorsunuz!
    ne bekliyodunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    çaycıya baskı yapıyor diye kızıyor, ilk tavanda mal veriyorsunuz!
    ne bekliyodunuz?
    Soru Behzat abime gelmiş ilk tavanda o vermişti bir kısmını. ben de verdim ama burda yazmamıştım, ben her yerde satmayı almayı seven biriyim.hata değil bence kocari temkinli olmak adına az az verilebilir her yerden, alinadabilir.

6. hissenin kıymetini değerini bilmeseniz anlayacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Soru Behzat abime gelmiş ilk tavanda o vermişti bir kısmını. ben de verdim ama burda yazmamıştım, ben her yerde satmayı almayı seven biriyim.hata değil bence kocari temkinli olmak adına az az verilebilir her yerden, alinadabilir.
    afedersiniz canım sıkıldı bi an sayın cover
    özür dilerim.
    sorum yok ki, serzeniş.
    ben alışkınım iki arkadaş aldı ona üzülüyorum, bu kadar omurgasız hareketi çöp hisseler yapmıyor.

8. Pazardaki esnafta sabah ucuz satıyor misal, bakıyor pazar güzel talep var aksama fiyatı yükseltiyor. Piyasa sonuçta

Sayfa 173/330 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •