Sayfa 213/1003 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam isim vermek istesem gönderide verirdim zaten. 3 fondan bahsetmiyorum. 3 fon değil, 3 büyük özel bankanın tüm fonları. Ben almıyorum. Alana saygı duyup, bol kazançlar diliyorum. Üçüncüsü de yoncalı banka. Mevzu sadece aktivite değil, aktivite ile birlikte benchmark başarısı hayati önemde benim fon yatırımımda.
    Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için. RBH full AFT %75 sattım. NNF ve GBC alıcam sonra da hiç arkama bakmıcam. Çok sağ olun.

2.  Alıntı Originally Posted by adinm Yazıyı Oku
    ZİRAAT PORTFÖY KATILIM 30 EŞİT AĞIRLIKLI ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU
    #Z30KE

Bu fonun bilgilerini tefasta göremiyorum. Kodu da 5 haneli. Bunla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
    BYF bu normal hisse senedi gibi alım satım yapılıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Benim bildiğim sadece bir fon var.O da GSP.
    Tefas'da görünen getiriler gerçek getirileri yansıtmıyor.
    Benim aklıma yattı.
    Saygılar.
    DPT VE ALC içinde de temettü geçiyor ama ayrıca gsp gibi ödeme yapıyorlar mı bilmiyorum?
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dün endeks 3-5 hisse ile artı gösterildi. Genelde aslen bir düşüş vardı. TKF gibi hsyf lerden hergün artı beklememek lazım. Borsaların kötü olduğu bir dönemde aylık -10 bile yazabilir. Şuan fon bu yüksek beklenti ile aşırı doldu. Düşüş olan günlerde bu kalabalık ciddi rahatsızlık yaşar.
    Hep söylüyoruz Fon adı verilerek övülmesin. Sonra sonuçları zarar şeklinde bumerang olarak size (şahsınıza demiyorum yanlış anlaşılmasın) geri dönüyor. Ama soru olursa cevaplanır tabi.

5.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için. RBH full AFT %75 sattım. NNF ve GBC alıcam sonra da hiç arkama bakmıcam. Çok sağ olun.
    Siz de sağolun bol kazançlar dilerim, perspektifinizi uzun tutup, uygun anlarda bir tasarruf gibi dogru fonları doğru portföy kurgusu ile
    biriktirirseniz, bir çok yatırımdan iyi olacaktır ümit ediyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    Ben de elimdeki TTE ve OPH'ları çıkıp GSP'ye yönlendireceğim, yüzdelik olarak ne kadar ödeme yapmışlar o bilgileri kap raporlarından bakacağım.
    yıllık getirisi niye düşük, araştırabildiniz mi acaba?

7. hellistheothers hocam kolaya kaçıyorum ama gbc hangi borsalarda yatırım yapıyor. ağırlıklarını konjektürel artırıp azaltıyor mu?

Bir tane geçmiş örnek yoktur Sn pit %10 gibi büyük yüzdesel düşüş..Duzeltmelerde veya olumsuz haberlerde % 3 veya 4 ü geçmez çoğunda...Endeks %5 düşse bile çoğu hsyf o kadar düşmüyor çoğunlukla...Insanlari panikletmeye ve bu şekilde yanlış yönlendirmeye gerek yok bence.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dün endeks 3-5 hisse ile artı gösterildi. Genelde aslen bir düşüş vardı. TKF gibi hsyf lerden hergün artı beklememek lazım. Borsaların kötü olduğu bir dönemde aylık -10 bile yazabilir. Şuan fon bu yüksek beklenti ile aşırı doldu. Düşüş olan günlerde bu kalabalık ciddi rahatsızlık yaşar.
    SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 213/1003 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •