Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Tersi de doğru
Bu şekilde anlaşmaya razı olunan tek aşı
Beğenmeme kriteri ne ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
bu iade maddesi çok yanlış olmuş. ne yani vurduk 100 kişiyi 10 tanesi dünya değiştirdi beğenmedik alın aşınızı mı diyeceğiz. bi aşı ya vurulunur ya vurulunmaz beğenmedikse iade ederiz nasıl bi mantık e şimdi biz aşıya güvenipte nasıl vurulalım.
bir halt olacağı yok.
Bakan son zamanlarda aşıyla ilgili sıkıntılar olduğunu resmi olarak da kabul etmiş durumda, bu aşıyı vurunmak gibi bir riske girmek istemem, hani bazıları diyor ya koruyuculuğu olmayabilir ama vurunulsa da ciddi bir yan etkisi olmuyor diye, peki yan etkisi yoksa neden bakan son dönemlerde çark etti?
Çin: - abi aynısını ben kullanıyorum, vurulunca açılıyor...
AB taslak belgeye göre AB liderleri gaz arama faaliyetleri nedeni ile Türkiye’ye yaptırım uygulamada anlaştılar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri