Erdoğan: "(ABD) Bizim silah alımlarıyla alakalı konularda attıkları adımları veya ifadeleri doğrusu şık bulmuyoruz."
Erdoğan: "(ABD) Bizim silah alımlarıyla alakalı konularda attıkları adımları veya ifadeleri doğrusu şık bulmuyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "(Türkiye-ABD ilişkileri) Sayın Biden görevi üstlensin, üstlendikten sonra herhalde oturup bazı şeyleri konuşacağız."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "(AB Liderler Zirvesi) Türkiye'ye yönelik yapılacak herhangi bir yaptırım kararı Türkiye'yi çok fazla da ırgalamaz."
Erdoğan: "Yargının işine müdahale etmek benim haddime değil ama Selahattin Demirtaş gibi teröristin, varsa, sözde hakkını koruyacak değiliz."
Ya bize yarar, turizm tarafına hediye gibi bir şey olur veya turizmcilere fişi çektirebilecek bir olaya dönüşebilir.RUSYA SEYAHAT SEKTÖRÜ BİRLİĞİ (RST) BAŞKANI ANDREY İGNATYEV,
RUS TURİSTLER NEZDİNDE POPÜLER OLAN BAZI YURT DIŞI TATİL NOKTALARININ EYLÜL 2021'E KADAR KAPALI KALABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.
İGNATYEV, RUSYA'NIN YEKATERİNBURG ŞEHRİNDE GAZETECİLERE YAPTIĞI AÇIKLAMADA, YENİ TİP KORONAVİRÜS (KOVİD-19) SALGINININ RUS TURİZM ENDÜSTRİSİNDEKİ ETKİLERİNE DAİR DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU.
KOVİD-19 NEDENİYLE RUS TURİZM SEKTÖRÜNÜN OLUMSUZ YÖNDE ETKİLENDİĞİNİ ANLATAN İGNATYEV, "RUSYA'DA YABANCI TURİST KABULÜNE YÖNELİK ÇALIŞAN BİRÇOK TUR OPERATÖRÜ BU YIL MÜŞTERİLERİNİ KABUL EDEMEDİ.
PAZAR, YABANCI MÜŞTERİLERİNİN YÜZDE 97'SİNİ KAYBETTİ.
EN ÇOK ETKİLENENLER ONLAR OLDU." DİYE KONUŞTU.
SALGIN NEDENİYLE RUSYA İLE DİĞER ÜLKELER ARASINDA KAPANAN SINIRLARA DA DEĞİNEN İGNATYEV, "RUS TURİSTLER NEZDİNDE POPÜLER OLAN BAZI YURT DIŞI TATİL NOKTALARI EYLÜL 2021'E KADAR KAPALI KALABİLİR.
DİĞER ÜLKELERİN YETKİLİLERİ, SINIRLARIN YAZ SEZONUNDAN SONRA AÇILABİLECEĞİNİ SÖYLÜYORLAR." DEDİ.
RUSYA, KOVİD-19 SALGINI NEDENİYLE 27 MART'TAN BU YANA ULUSLARARASI UÇUŞLARI TAMAMEN KAPATMIŞ, BAŞTA TÜRKİYE OLMAK ÜZERE SINIRLI SAYIDA ÜLKEYLE UÇUŞLAR AĞUSTOS'TAN İTİBAREN TEKRAR BAŞLATILMIŞTI.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Ülkenin çökmesinden iyidir....
Mevcut kısıtlamalarda bile insanların durumu ortada, yüzlerce sektör, milyonlarca kişi perişan...
Ben kısıtlama olmasın demiyorum, kısıtlamayı yapacak maddi gücün yok, bu gücün olmadığını benden iyi bilenler TV lerde kısıtlama diye yırtınmamalı...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin firması Sinovac’la yapılan Kovid-19 aşısı anlaşmasında ücretsiz iade maddesi olduğunu belirterek, "Beğenmezsek ödeme yapmayacağız bu aşıya. Böyle bir anlaşmayı, herhangi bir aşı firması ile yapabilmiş başka ülke yok" dedi.
İlk başta yapılmayan yardımlar ile kapanmaya gitmeyi hiç iyi niyetli okumamıştım, hala öyle görüyorum.
Ama sonrasında milletin yayıla yayıla umursamadan davranış biçimleri, öyle böyle az değil.
Eğer bu ülkede yaşıyorsan görüyorsundur. Kardeşim (sana değil) sığırmısınız, cahil insan bile kendine, ailesine, çevresine öncelik verir. Hadi değer vermiyorsun. Uymazsan ne olacağını görmeyecek kadar da mantıktan yoksun değilsindir, göz var nizam var. Elinde internetli telefon herkesin var. Eee şimdi kısıtlama olursa ama eve ekmek götüremeyeceğiz, eee sonra.. O kadar az kişi kendi kendine elinden geldiğince mücadele veriyor ki, olan onların verdiği mücadeleye ve garibim sağlıkçılara oluyor.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Yer İmleri