Sayfa 689/1002 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bakışlara bak hele gören bilmeyen ne sanar bu Saab'cı entel çadırcı kılıklıyı )..

Güzel sanatlar düşünme P0ZsynU..

Çanakkale’de şebeke suyuyla araç , hali , kilim yıkamak yasaklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu iade maddesi çok yanlış olmuş. ne yani vurduk 100 kişiyi 10 tanesi dünya değiştirdi beğenmedik alın aşınızı mı diyeceğiz. bi aşı ya vurulunur ya vurulunmaz beğenmedikse iade ederiz nasıl bi mantık e şimdi biz aşıya güvenipte nasıl vurulalım.
    Başkan, zamanında sağlıkçılar gelir aşı olurduk, ne zaman ki! Bu A.K.P döneminde aşı vurdurmalar başladı ,işler karıştı

İçişleri bakanlığı genelgesi : amatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığı faaliyetlerine yönelik olarak yeni kararlar alındığı ifade edildi. Genelgede olta balıkçılığı ile ilgili alınan kararlar şu şekilde sıralandı:

Olta balıkçılığı faaliyeti yapılan sahil bantlarında kişiler arasında en az üç metre mesafe bırakılacak. Bu doğrultuda gerekli yer işaretlemeleri (boya, yapışkan yer etiketi vb.) ilgili mahalli idare birimince ivedilikle yapılacak.

Belirlenmiş her bir alan içerisinde sadece bir kişinin bulunması gerektiği olta balıkçılığı yapan vatandaşlara kolluk ve zabıta marifetiyle bildirilecek.
    Belediyelerce olta balıkçılığı faaliyeti icra edilen her bir alan için en az bir zabıta personeli, alan sorumlusu olarak belirlenecek.

Alan sorumlusu olarak belirlenen zabıta personelince; kişilerin sadece belirlenmiş alanlar içerisinde olta balıkçılığı yapmaları sağlanacak. Bu alanlarda maskesiz bulunmasına ve sigara içilmesine kesinlikle müsaade edilmeyecek. Bu hususlarla ilgili uyarı ve ikazlarla bulunulacak. Uyarı ve ikazlara uymayan kişilere denetim ekipleri marifetiyle yaptırım uygulanacak.

Amatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığı yapılan sahil bantlarının denetim ekipleri marifetiyle düzenli şekilde denetlenecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Türkiye’de 2020’de en çok arananlar

Kanada, Pfizer ve BioNTech’in koronavirüs aşısının acil kullanımı için onay verdi

Bilim kurulu toplantısı sonrası Sağlık bakanı açıklama yapıyor

Bakan Koca : Bilim kurulumuz yol gösterici olarak katlı sağlamaktadır , ülkemizdeki tüm gelişmeleri değerlendirmekteyiz

Sayfa 689/1002 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •