Sayfa 309/346 İlkİlk ... 209259299307308309310311319 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    firmanın aşıdan ne tür bi menfaati olacak çözemiyorum, aşıyı devlet tüm vatandaşa bedava yapacağız diyor, e o zaman bu firma nasıl para kazanacak cevabı yok
    arçeliiğin solunum cihazı yapması gibi angarya ve prestije dönüşebilir dağıtım işi
    bilemiyorum.
    Sayın koçari devlet ilaçtan da para almıyor ama eczacılara parasını ödüyor. Aşıdan para almayacak ama dağıtım yapana ve üretene hakkını verecektir. K.Y.T.D.

2.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Bir kişi , Neden ikinci bir Rtalb olmasın demişte, evet oluyor galiba. Ama olumsuz anlamda.. rtalb tüm olumlu haberlere rağmen 2.5 aydır düşüşe oynuyor. YTD.
    Sayın ezelbayraktar rtabl 1.80 den 64,7 Tl oldu yani 37 kat gitti. Şimdi 40 larda. Yani 22 kat pirimli yıllık ta, Biz Yıllıkta daha 3 kat gittik. yorum sizin. K.Y.T.D.

3. İki ihtimal var spekin elinde mal bitti onun için günü tradeyle dolduruyor. Yada tam bir düzeltme yaptı yeniden oyuna başlıyor..

Dua edelimde ikincisi olsun. Yoksa kötü olur.
    Reel amaç ne diyorsunuz.. reel amaç ilaç dağıtmak. Corona ile direkt ilgisi varmı bilmem ama dolaylı olarak ek gereksinimler olarak olur.

Spekin dediği olur deyince sözde gerçek yatırımcılar ki sizde dahilsiniz galiba bana tepki gösteriliyor. Buyurun işte olay gözümüzün önünde..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Ne aşısı ya..şu an PANDEMİ yaşanıyor hertürlü ilacın rgereksimi var..firma dağıtım yapıyor öyle böyle bilanço beklentisi var aşıya odaklanmak akıl işi deği ..

5.  Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Sayın koçari devlet ilaçtan da para almıyor ama eczacılara parasını ödüyor. Aşıdan para almayacak ama dağıtım yapana ve üretene hakkını verecektir. K.Y.T.D.
    olabiliirde dediğim gibi bunu angaryaya da prestije de dönüştürebilirler, bir daha diyeyim arçeliğin solunum cihazı işine dönebilir
    ha nihayetinde devletten onun karşığını bir şekilde görür mü?
    görebilir.
    söyledikelrimizin hepsi akıl yürütmek sadece.

6. Olursa da bonus olur o ayrı..şerefli sipek bunu kullanıyor

7.  Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Sayın ezelbayraktar rtabl 1.80 den 64,7 Tl oldu yani 37 kat gitti. Şimdi 40 larda. Yani 22 kat pirimli yıllık ta, Biz Yıllıkta daha 3 kat gittik. yorum sizin. K.Y.T.D.
    İşte her türlü spek ve onunla birlikte hareket edebilenler kazanıyor. Evet yapacagını yapmış yine yüksek bir yerdede tutuyor. Niye, yüksek fiyatta doldur boşalt yapmak için.

Aynı olay benzer çoğu kağıtta var. Mesela ben Burva yı hiç satmasaydım rtalb dı, sarky dı selec ti küllü büyük zarar etmezdim. !
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Zaten yıllıkta 3 kattan daha az giden bir hisse yok. Borsa da beklenti satın alınır. İnşallah selek bu aşı olayında hakkını alır. Bu ortamda yıllık sermayesi kadar kar ediyor. Bu fiyatların fazlasını zaten hak ediyor. Birde aşı beklentisi var. Bu benim şahsi fikrim. K.Y.T.D.

Sayfa 309/346 İlkİlk ... 209259299307308309310311319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •