Sayfa 446/643 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    dostum bence bunlar burda tuttukça çarpıldılar bu sefer korku vermeye basladılar.benim aldığımda baska bir arkadasda dalmış 29 000 lot aldım diyordu .iki gündür bu yüzden 23 yapmıyor bu salaklar günlük çü zannediyorlar baskı önümüzdeki hafta bakın burda kalıyormu çarpılıyorlar çünkü bilinçli yatırımcı biliyor hangi hisseler ucuz .borsada beş para etmez firmalar uçtu
    O alan bendim. Geçen yılın temettüsünü de ocakta alacagız. Mart dı galiba, temettü sonrası satıp gidip akenr, karsan, mepet dgklb,ostim epey hisse dolaşıp ganimeti toplayıp geldim. sattıklarımı aldım. üstünü de hatırı sayılır miktarda isc,ykbnk, aghol ve halkbank aldık ve 2023 yılına kadar temettülerin destegiyle bekleyecegim. o zaman bakarız artık.

2. Malınıza sahip olun derim.bundan kelepir hisse yok

3. Fiyatı baskılayan yine bitmek bilmez yabancı satışı! Invesco satarken çok daha acımasız ve hunharca malı basmıştı. Şimdi yine yabancı satışı var ama yedire yedire basıyorlar! Yazık oldu bize!

4.  Alıntı Originally Posted by newroninnea Yazıyı Oku
    Malınıza sahip olun derim.bundan kelepir hisse yok
    Aghol 2.5 tl fark yedi yabanci acımadan satiyor. Valla tam bir hayal kırıklığı siz yeni geldiniz belki ama efes eski efes değil.

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ccola %3
    Aghol%7
    Efes -1% isin garibi bir hafta dir ya düşüyor ya sabit bgc gelisine veriyor.

6. Haaa son 6 islem gününde 1 gün sabit 5 gün düşmüş. Endeks rekor tazelerken. Geride kalan sektörler koparken.

7.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    O alan bendim. Geçen yılın temettüsünü de ocakta alacagız. Mart dı galiba, temettü sonrası satıp gidip akenr, karsan, mepet dgklb,ostim epey hisse dolaşıp ganimeti toplayıp geldim. sattıklarımı aldım. üstünü de hatırı sayılır miktarda isc,ykbnk, aghol ve halkbank aldık ve 2023 yılına kadar temettülerin destegiyle bekleyecegim. o zaman bakarız artık.
    valla dostum borusan ********ini verdim .geldim bilançodan dolay efes aldım düştü düşüyorda ... borusan 100 milyon zararken bilanço.. yürüdü gitti...efeste verdikçe verdi namussuz. batık firmalar bu sene katladı .bilançosu düzgün hisseler sürünüyor ... bizim şansızlığımız tuncayın firması olması migros gibi coco cola gibi yabacı güçlü ortagımız olsaydı şimdi 60 tl olmuştu tuncayda oldukça kumar oynuyor al gülüm ver gülüm. hatırlayın yazıcılar hol halka arz ederken ne umutla açtılar .hisse 100 tl oldu sonra düş düş düş düş düş.senelerdir geberik durumda şimdi anadolu holding bunları bizler hesaplamalıyız .tuncay dedinmi borsada durucaksın düşüneceksin .bir kere degil bin kere

8. Efes'in ortağı AB Inbev borçlarını azaltmak için 3 ay önce Avusturalya iştirakini 11 milyar Usd üzerinden Japon Asahi şirketine sattı. Satılan şirketin cirosu Efes ile aynı ama Efes 1,6 mlyar usd üzerinden fiyatlanıyor, yani benzerinin onda biri. Oyun büyük sadece sabır.

Sayfa 446/643 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •