Sayfa 327/682 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

amatörce bir çalışma

2. günlük pasta var mı dostlar?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Gedikte bu kadar lot mu vardı yahu,takasında ne kaldı bu soysuzlar çetesinin?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    1,200 milyon lot var gedikte sanırım, geçen gün biri 200 bin lotu var ortalaması 1,80 diyordu acep 8 den niye satmadı hala bekletiyor elinde diye, galiba kafaya yeni dank etti, satışa geçti.
     Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Gedikte bu kadar lot mu vardı yahu,takasında ne kaldı bu soysuzlar çetesinin?
    benim bildiğim 1,200 bin lot vardı, bugün 600 nu satmış 600 daha var benim bildiğim, yarin demekki onuda satsa 10 kademe daha girer bize,

Ama galip ağa bu tahtaya merhamet gösterip girerse biraz sevindireyim garibanları , burda ky maliyeti 3,50 civarı sevap alayim derse tavani 2,98 yarın...bakalım ağa napicak, tahtasında gedik cirit atiyor boş buldu. Ağa kızmasın yarin ....

6. Pzt sali izleyemedim ...
    Gene aglama duvari ....
    Satan karaliyor , alan panikliyor ..
    Simdi ben bu hafta icinde 2,8 test edecek desem
    Kim inanir ....
    Kimse
    Evet bende salladim ...
    Bakalim ne olacak ....

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    1,200 milyon lot var gedikte sanırım, geçen gün biri 200 bin lotu var ortalaması 1,80 diyordu acep 8 den niye satmadı hala bekletiyor elinde diye, galiba kafaya yeni dank etti, satışa geçti.
    Mesele gedik meselesi değil bence. Galip şu an fonetle ilgileniyor. fonetle işi bitinceye kadar buraya uğramayacak kanımca

8.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    Mesele gedik meselesi değil bence. Galip şu an fonetle ilgileniyor. fonetle işi bitinceye kadar buraya uğramayacak kanımca
    Fonetle işi bu gün tam anlamıyla bitmedi dimi

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 327/682 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •