Originally Posted by
Eragon61
Sayın trust bir kısmını satıp kar realizasyonu yapmıştı. Sayın hell 1-2 haftaya alım yaparım satış yapmıyorum demişti. Bakalım neler olacak bu yıl kapanana kadar. Bence aralık aylarındaki genele uyacak ve + kapatcak
Hocam ben bir beklenti ile yapmıyorum. Borsa değil 1500, 7500 bile olsa fonlarımı satmıyorum. Yukarıdan satayım, aşağıdan yerine koyarım tarzı bir trade yaklaşımım yok . ( yatırım fonlarında yok, hisselerde satıyorum alıyorum , viop kontratlarda trade ediyorum, shortluyorum, longluyorum, bu dediğimi sıkça yapıyorum )
Yatırım fonlarında piyasalar uçarken ilave etmeyi , ekstra hsyf almayı durduruyorum sadece, biraz gevşerse tekrar devam ediyorum.
Yani benim için yatırım fonlarında 2 ihtimal var. Biriktir ya da bekle.
Çünkü yatırım fonlarında benim amacım % şu kadar kar etmek vs. değil. Bir vadede, sadece onların getirileri ile hayatımı idame ettirebilmek
Son düzenleme : hellistheothers; 13-12-2020 saat: 14:50.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri