Sayfa 257/1003 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bu bir hisse aldiginizda da gecerli.%15 lik stopaj da cabasi.

Burada hisse temettusunu olumsuz yansitma gibi bir niyetim yok ben de yillardir tuttugum hisselerin temettusu gelince iyi oluyor.

Fakat fona brut miktar olarak yatiyor %15 kesinti yok.Size de bir kesinti yansimiyor.
    Amac pasif gelir seklinde nakit akışı saglamak.Alicisi belli bir fon tipi.Linkedin'den azimutun sayfasinda getirileri inceleyebilirsiniz.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cevap için teşekkürler.

2. Almanya ve diğer avrupa ülkerinde 10 ocağa kadar tam kapanma gelebilir. Borsa ne olur sizce?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Almanya ve diğer avrupa ülkerinde 10 ocağa kadar tam kapanma gelebilir. Borsa ne olur sizce?
    Bence bizimkine yani biste bişey olmaz, her şart altında yükselmeye devam edeccek gibi görünüyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sayın trust bir kısmını satıp kar realizasyonu yapmıştı. Sayın hell 1-2 haftaya alım yaparım satış yapmıyorum demişti. Bakalım neler olacak bu yıl kapanana kadar. Bence aralık aylarındaki genele uyacak ve + kapatcak

5.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Sayın trust bir kısmını satıp kar realizasyonu yapmıştı. Sayın hell 1-2 haftaya alım yaparım satış yapmıyorum demişti. Bakalım neler olacak bu yıl kapanana kadar. Bence aralık aylarındaki genele uyacak ve + kapatcak
    Hocam ben bir beklenti ile yapmıyorum. Borsa değil 1500, 7500 bile olsa fonlarımı satmıyorum. Yukarıdan satayım, aşağıdan yerine koyarım tarzı bir trade yaklaşımım yok . ( yatırım fonlarında yok, hisselerde satıyorum alıyorum , viop kontratlarda trade ediyorum, shortluyorum, longluyorum, bu dediğimi sıkça yapıyorum )

Yatırım fonlarında piyasalar uçarken ilave etmeyi , ekstra hsyf almayı durduruyorum sadece, biraz gevşerse tekrar devam ediyorum.

Yani benim için yatırım fonlarında 2 ihtimal var. Biriktir ya da bekle.

Çünkü yatırım fonlarında benim amacım % şu kadar kar etmek vs. değil. Bir vadede, sadece onların getirileri ile hayatımı idame ettirebilmek
    Son düzenleme : hellistheothers; 13-12-2020 saat: 14:50.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. Sayın Hell ben uzun yıllar borsada koşturdum ama yatırım yapamadım bir şekilde hep erken sattım hissede oturmayı beceremedim. Şükrolsun araba ve ev parası kazandım. Ama tezcanlılığım ( t+2 olayından dolayı) hyf da yok. Kısmet ağustostan bu yana güzel getiri de oldu. Ben hisse al sat kısmına tekrar dönmem işi profesyonellere bırakmak lazım. Doktorum asgari çalışmam gereken süreyi çalışıp emekliliği bekliycem o arada bende hayatımı idame ettirmek için hyf ları kullanacağım inşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Almanya ve diğer avrupa ülkerinde 10 ocağa kadar tam kapanma gelebilir. Borsa ne olur sizce?
    Avrupa bu şekilde kapandığı için Avrupa'da üretim azalır ancak ülke olarak ihracatçı olduğumuz kalemlerde talep yüksek olur. O nedenle fabrikalar harıl harıl çalışır.
    Haziran dan sonra piyasada özellikle beyaz eşya ve otomotivde doygunluk olabilir tahminleri var konuştuğum yabancı firma yetkililerine göre. Özellikle aşılama başlayınca bazı sektörlerde durgunluk azalabilir. Özellikle seyahat için aşılanmış olma ön koşul olacak gibi. Yani aşısını olan uçuş izni alabilecek.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bence bizimkine yani biste bişey olmaz, her şart altında yükselmeye devam edeccek gibi görünüyor...
    Ocak ortasına kadar olan beklentimi belirttim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 257/1003 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •