Sayfa 256/1003 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Nasıl gidiyor hocam mps'ye kıyasla ? Hala önünde mi ?
    Evet, Rbh katılım hisse fonlar arasında kısa vadede getiri ve istikrar olarak performansta önde. 2. Kpc , 3. Mps. Elz yeni başladığı için 1 ay 3 ay veri oluşmadan birşey demek doğru olmaz ama qinvestin emeklilik fonlarindan yola çıkarsak, şuan kısa vade performansında(önümüzdeki 1 ayda) Kpc ile Rbh arası bir yerde olması muhtemel.

Önemli olan tabi uzun vade peformansları ve istikrarlı olmaları. Endeks çıkarken her hisse fon birşeyler getiriyor, bakalım endeks düşüş periyotlarında durum ne olacak. Saygılar.

2. Hsyf larda fon büyüklükleri ilk 10 Yay,Aft,Yas,Tkf,Gsp,Mac,Tte,Nnf,Yef,Ak3 şeklindedir.

3. Pdd Qinvest Portföy Kısa Vadeli Kira Sertifikası Katılım Fonu: qinvest katılım fonu olarak değiştirilmiş. Risk düzeyi 4. Sanırım katılım değişken fon olarak yönetilecek. Kt portföyün Ktm fonu'na rakip olacak gibi duruyor.

https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...i-katilim-fonu

4.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Hsyf larda fon büyüklükleri ilk 10 Yay,Aft,Yas,Tkf,Gsp,Mac,Tte,Nnf,Yef,Ak3 şeklindedir.
    GSP kar payını nasıl ödüyor. Fonun fiyatı mı artıyor yani tefastaki getiri oranlarına (1 aylık 3 aylık vb.) kar payı getirileri dahil mi?

5.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    GSP kar payını nasıl ödüyor. Fonun fiyatı mı artıyor yani tefastaki getiri oranlarına (1 aylık 3 aylık vb.) kar payı getirileri dahil mi?
    6 ayda bir ödüyor diye biliyorum. Ocak ve Temmuz ayının ilk günü.
    O tarihlere bakarsanız fiyatı düşmüştür temettü ödemesinden dolayı.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Ödediği miktar kadar fiyatlarda düşüş yaşanır.Ocak ve temmuzun ilk iş günü.
    Normal bir hisse temettüsünün aksine brüt/net farkı ödemezsiniz.
    Tefas'daki veriler tam getirileri yansıtmıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ödediği miktar kadar fiyatlarda düşüş yaşanır.Ocak ve temmuzun ilk iş günü.
    Normal bir hisse temettüsünün aksine brüt/net farkı ödemezsiniz.
    Tefas'daki veriler tam getirileri yansıtmıyor.
    Merhaba ,bunu tam anlayamadım,fiyatta düşüş yaşanıyorsa ,verilen temettünün fon yatırımcısı için bir faydası olmuyormu?

8.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Merhaba ,bunu tam anlayamadım,fiyatta düşüş yaşanıyorsa ,verilen temettünün fon yatırımcısı için bir faydası olmuyormu?
    Bu bir hisse aldiginizda da gecerli.%15 lik stopaj da cabasi.

Burada hisse temettusunu olumsuz yansitma gibi bir niyetim yok ben de yillardir tuttugum hisselerin temettusu gelince iyi oluyor.

Fakat fona brut miktar olarak yatiyor %15 kesinti yok.Size de bir kesinti yansimiyor.
    Amac pasif gelir seklinde nakit akışı saglamak.Alicisi belli bir fon tipi.Linkedin'den azimutun sayfasinda getirileri inceleyebilirsiniz.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 256/1003 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •