k.y. küçük küçük alımlarla hisseyi inşallah yükseltecekbeklentimiz ve umudumuz budur, daha ne diyelim.. kişisel kanaatlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
k.y. küçük küçük alımlarla hisseyi inşallah yükseltecekbeklentimiz ve umudumuz budur, daha ne diyelim.. kişisel kanaatlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
yükselme ky ye kaldıysa çok daha bekleriz
Ben bu hisseyi 4 hafta bekledim 53 maliyetle 70 den yarısını vermiştim. Gecen hafta 59 dan da kalani verdim.
Aslında beklerdim hala umudum yüksek lakin hacimsiz olmasi beni düşündürdü.
Hiç girmediğim hisselerdi ama girdim ekmeginide yedim şükür ama artik güven vermedi.
Bunu beklerken bundan aldığım kar ile sanfm adese aldim ve kar ile vedalastim. Bugün sayasa girdim inceleyip bakmakta fayda var.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir bereketini görün. Bu saatten sonra martilar 1 de olsa üzülmem. Her zaman dediğim gibi hedefiniz ve stopunuzu belirleyerek al sat yapin.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sende gittiysen zazabey bizede yol almak düşer sabahina
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zararına kesinlikle yol almaya karşıyım. Çok bekletti kaçırmak istemediğim tahtalar vardi mecbur kaldım... Pes ettiğim için değil. İllaki çıkacak başka yolu yok. Trade yapmak istediğim tahtalari değerlendirdim sadece. Daha önce kaçırdıklarımi telafi ettim. Kuşlar takibimde beklediğim direnci kirarsa uğrarım yine.
Ümitvar olunacak tahtadir. Dökmek istiyor ky başarılı da oluyor sn spek ama ben dokulenlerden değilim bunuda bilsin. Daha önceki yorumlarımda da verdiğim günlere bakabilirsin günü geldi ayrıldım ama takipte.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkürler zaza bey
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha öncede dediğim gibi martı dinleniyor yolu uzun sabır lazım bu arada bizde bekliyoruz burdayız.
Bugün yine dayanamadım biraz aldım.
İnşallah iyi olacak yaz daha yeni geldi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayasdan da nasiplendik kisa sürede tekrar buluşmak dileğiyle. Sahipsiz bırakmayın aman.
Geri gelecem.
Yer İmleri